04 juli 2018

Varför vill kvinnor göra abort ?

 Kommentar från en läsare:

Argus tar upp en mycket viktig fråga: Varför vill kvinnor göra abort ?

Är det inte viktigare att ändra villkoren, så att de VILL och KAN föda barnen istället för att lita till invandring från dysfunktionella kulturer ?

Mycket grovt räknat (Jag tar de runda siffrorna ur huvet utan snabbcheck) omfattar en årskull 100.000 personer, således c:a 50.000 kvinnor. Årligen görs nästan 40.000 aborter ! ! Absurt !

Och lika många medborgare emigrerar. Jag har inte kollat hur många som är pensionärer, klimatflyktingar som inte kommer tillbaka, hur många som faktiskt kommer tillbaka eller hur många som etablerat sig i andra länder. Bland de sistnämnda finns något tiotusental av våra allra mest kvalificerade medborgare, tekniker, forskare och företagare. Jag känner några av dem.

Feminismen har blivit kvinnornas värsta fiende. Istället för att utgå från att varje kvinna är viktigare för nationen än en man, har de uppammat en sorts avundsjuk statusjakt på männens planhalva.

Från finska vinterkriget minns jag en intervju med en officer som av en svensk journalist (det fanns nog feminister redan på den tiden) fick frågan varför kvinnorna var förvisade till Lottakåren: Vi skall inte utsätta dem för risken att dödas. Det är för att försvara kvinnorna vi strider. Om en man stupar, förlorar nationen EN medborgare. Skulle en kvinna stupa, förlorar nationen henne och hennes tre barn och hennes nio barnbarn.

Hur går det för de emanciperade kvinnorna ? Hinner några idrotts-stjärnor skaffa barn överhuvudtaget ? Hinner någon sätta de tre barn till världen som krävs för att befolkningen inte ska minska ? Hur går det för börsföretagens styrelsekvinnor ? Finns några som har tre barn ? Påverkar stressen deras fertilitet, så att de bara inte KAN få barn, även om de tar sig tid till det ?

Anna Kindberg Batra fick gå igenom en jobbig "provrörsbefruktning" för att bli gravid. En gång. Jag känner till affärskvinnor med samma problem.

Bland bekanta i karriären ser jag hur både man och hustru jäktar för att hinna lämna och hämta barnen på dagis eller skola, köra dem till fotbollsträning och tennis, m.m.


Det gamla patriarkala samhället var nog inte det mest rätta sättet att organisera tillvaron. Men det var tydligen mera rätt än dagens stressmaskin.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det hänger nog mer samman att "Socialisterna" alltid haft bekymmer med att styra kvinnor. Kvinnor som genomgår abort är nämligen mycket lätta offer i demografin som den praktiseras av socialister. Män utan motståndskraft är bortmanövrerade sedan länge.

FkDahl sa...

De mest intelligenta, vackra och drivna kvinnorna gör karriär och skaffar barn - om några -i 30 års åldern. Jag känner en sådan kvinna och hon är nu 40 och har försöker med provrörsbefruktning men det går inte så bra. Sådana finns i hela västvärlden och jag tror vi bara börjat se problemen. Intelligenta kvinnor och män får intelligenta barn - och tvärtom.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.