29 augusti 2018

Att tänka på inför valet


 Afrikas befolkning ökar med 7 miljoner människor var 100: e dag. Om vi tar emot en miljon afrikaner, skulle det kompensera för underskottet i 14 dagar! Bara i Nigeria föds fler barn varje år än i hela Europa.

1960 hade Afrika 280 miljoner invånare - idag är det redan 1,2 miljarder, och år 2050 blir det 2,5 miljarder.
Upp till 66% av afrikanerna (dvs 790 miljoner) vill flytta till Europa eller USA - en stor del av dem inom de närmaste fem åren.

Dessa siffror visar tydligt att  E.U.:s "Öppna Gränser" är ren galenskap.
En befolkningsexplosion och ekonomisk utvandring av denna omfattning kan inte bekämpas genom att låta alla afrikaner komma in i Italien via Medelhavsvägen, söka asyl och resa vidare till Nordeuropa.

Inte någon annanstans i världen är man lika generös med sociala förmåner som i E.U.

Nordeuropa har blivit en magnet för miljoner invandrare, inklusive från Mellanöstern. 
Österrike tex. kommer inom 20 år att vara 30-40% muslimskt;  minst en av tre personer i Wien kommer att vara muslim - om invandringen fortsätter som nu.  Österrike, ett land med mindre än 9 miljoner människor, kommer då att vara på väg att bli ett muslimskt majoritetssamhälle. Även om man fullständigt stänger gränserna och stoppar all invandring kommer andelen muslimer i Österrike att fördubblas.
Anledningen: Österrikarnas medelålder är 41 år  - medan muslimska invandrare är i genomsnitt tretton år yngre och skaffar fler barn.

Denna  folkvandring drivs av en stor "asylindustri" som omsätter miljarder.  Skattebetalarna finansierar nu privata hjälparbetare, leverantörer av bostäder, säkerhetsföretag, utbildare,  entreprenörer och lobbyister.
 Den italienska åklagarmyndigheten anklagar vissa av de privata organisationerna, de sk. NGOs,  för att direkt samarbeta med de som transporterar invandrare. Journalister, politiskt korrekta media-anställda och politiker kallar alla som kritiserar detta för “Högerextremister”.

Den nyligen avlidne biologen och beteendeforskaren, professor Eibl-Eibesfeldt sade följande i en intervju:

     Om någon skulle flytta Europas gränser bara tio meter skulle det bli ett fruktansvärt rabalder,  men den tysta erövringen genom invandringen ska tolereras?
Jag skulle vilja föreslå att Europa, inklusive Östeuropa, stänger gränserna och gradvis höjer nivån i de fattiga länderna i Tredje Världen genom att hjälpa dem där.  Det finns inget annat man kan göra i en befolknings-explosion av denna omfattning. Att importera problemet är enbart dumt.                                                                           
Tassilo Wallentin                                                                           

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.