04 augusti 2018

“Blod på gatorna”


Om Portlands polis inte ingriper på allvar kan vi få uppleva ett “inbördeskrig” i dag.
Den 30 juni såg vi en extremt våldsam konfrontation i Portland mellan Antifa -ligister och konservativa grupper. Det skapade rubriker över hela världen, och nu har båda sidorna förvarnat att den 4 augusti blir det ännu värre.

Två konservativa grupper, Patriot Prayer och The Proud Boys, hävdar att de kommer att samla tusentals medlemmar i centrala Portland för sitt planerade massmöte , och de uppmuntrar alla att ta med vapen.
På andra sidan hoppas Eugene Antifa, Rose City Antifa, RASH NW och Pacific Northwest Anti-Fascist Workers Collective på att tusentals av deras egna medlemmar kommer, och en arrangör sade att det “är bäst att de tar med vapen också”. Allt som behövs för att hela helvetet ska braka loss, är att en person blir skjuten.

 I centrum av denna kontrovers står Joey Gibson, en kandidat för Senaten…

Den senaste veckan har Vancouver-aktivisten, provokatören och senatkandidaten Joey Gibson pratat om vapen - vapen som hans vänner och anhängare i grupperna Patriot Prayer och the Proud Boys sannolikt kommer att ta med till ett möte de kallar "Freedom Rally" i Portland på lördag.    

  "Alla bör bära vapen hela tiden, särskilt i vår situation", förklarade Gibson i en video, publicerad på Facebook den 30 juni för att marknadsföra evenemanget. 

Det är verkligen inget fel att en kandidat som håller ett rally också uppmuntrar sina anhängare att ta med vapen. Det händer hela tiden i andra stora städer.  Och på grund av det våld som hände förra gången kommer konservativa ifrån Vancouver, Hillsboro, Texas och östkusten att flyga till Portland för denna händelse.

Om Vänstern helt enkelt låter bli att störa detta möte skulle det inte ens skapa nationella rubriker. Men de kommer inte att låta bli.
Faktum är att de har arbetat väldigt hårt för att främja sin "mot-protest“, och de säger öppet att de "inte ber om ursäkt för att använda våld” ...

För Antifa är målet för "mot-protesten“ att "jaga Gibson och hans anhängare ut ur staden" ...

Portland myndigheter skulle kunna förhindra det genom att ställa upp med ett överväldigande antal poliser och genom att helt och hållet hålla de två grupperna separerade.
För om de två sidorna kommer ansikte mot ansikte blir det våld och blod på gatorna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.