19 augusti 2018

CNN-analytiker Philip Mudd tappar fattningen


Philip Mudd som tidigare jobbade för CIA och FBI (1985-2010) är numera chef för Mudd Management, ett företag som specialiserat sig på säkerhetsrådgivning och analytisk träning om säkerhetsfrågor.
Han tappade koncepten fullständigt och skriker åt Paris Dennard: “Get out”Sextio personer, som tidigare jobbade som underrättelsetjänstemän, har undertecknat ett brev som fördömer återkallandet av den tidigare CIA-direktören John Brennan säkerhetstillstånd.

 Under en pågående diskussion igår visade Phil Mudd - som numera bl.a. är CNN:-analytiker i terroristfrågor - att han verkligen inte uppskattade kommentator Paris Dennards försvar av president Trump.  Dennard antydde att tidigare anställda tjänstemän kan dra fördel av och tjäna pengar,  därför att de har dessa tillstånd.

Det är skrämmande att den här mannen, som inte förstår vad som sägs till honom och inte kan kontrollera sitt humör, ända har säkerhetstillstånd.
Det är på tiden att man omvärderar reglerna.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ofattbart att obamakommunisterna skall ha tillträde till information inom USA´s statsledning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.