07 augusti 2018

Dr. Martin Luther King, Jr. sade….

Människor ska dömas efter sin karaktär och inte sin hudfärg”

Om man vill någon illa baserat på deras hudfärg är det rasism och rasism är fel - svårare än så är det inte.


Och ändå tillkännagav NY Times att de har anställt Sarah Jeong för sin”redaktionella styrelse".
 Hon har en lång  historia av att lägga ut uppenbara oförskämda rasistiska tweets. Det handlar inte om en eller två tillfällen eller någon enstaka "berusad publicering”.
 Hon är en person med ett mönster av detta beteende, under en mycket lång period.  Är NY Times en tidning eller ett propagandablad som bokstavligen hatar vita, särskilt gamla vita människor?

Deras ursäkt var:

"Vi anställde Sarah Jeong på grund av det exceptionella arbetet hon har gjort ... hennes journalistik och det faktum att hon är en ung asiatisk kvinna, har gjort henne till föremål för frekventa trakasserier online.
Under en period svarade hon på trakasserierna genom att imitera de som trakasserade henne.  Hon ångrar det, och The Times överser med det."

Notera att hon är ett offer här.  "Den vita djävulen fick mig att göra det".
NY Times har verkligen bekräftat var de står genom att försvara Jeongs galna vänster-partiskhet och de gör rätt för sin "fake news"-status.

När President Trump kallade "fake news"-media för “Folkets Fiende” verkade det lite överdrivet - ungefär som en  fras från Stalins utrensningar på 1930-talet.
Men folket har fiender och NY Times har agerat som en av dem under en lång tid. Genom att godkänna Sarah Jeong - och acceptera mega-miljoner från George Soros - visar de nu öppet var de står.


1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Sara tycker inte om vita människor. Det finns inte så många vita i Syd Korea. Köp en enkel biljett och åk hem! Problem solved!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.