23 augusti 2018

Förlorarna av valet försökte stjäla det


Olika lagar för Democrats och Republicans…

Demokrats kan inte göra fel och Republicans kan aldrig göra rätt.
 I rättegången mot Trumps kampanjchef Paul Manafort,  dömdes denne för finansiella brott och f.d. Trump-advokaten Michael Cohen erkände att han var skyldig till att ha betalat kvinnor som anklagade kandidat Trump.

Det enda som detta handlar om är att Dems. förlorade valet och till varje pris vill man nu tvinga Donald Trump att lämna presidentposten.  Det finns inga brott här som involverar USA: s president.  Ingen rysk samverkan, inget hindrande av rättvisan - och även detta med porrstjärnan, Stormy Daniels, Kara McDougal och Paul Manafort  kommer inte att ge upphov till åtal mot Donald Trump. Inget av det kommer att resultera i “high crimes and misdemeanors”.  Allt vi kommer att se är en rapport från Robert Mueller som vägrar att se de faktiska brott som har ägt rum i hela denna tarvliga historia.

Det är uppenbart att de är en dubbelstandard vad gäller rättvisa på högsta nivå i vårt justitiedepartement.
Vi ser det tydligt när Department of Justice (DOJ) och FBI struntade i de verkliga brott som Democrat-kandidaten begick i åratal framför deras ögon -  brott som de kanske själva deltog i.

Hillary Clinton behövde inte ta konsekvenserna av att lägga ut nationella hemligheter på en osäkrad server och inte heller för att ha raderat tiotusentals e-postmeddelanden från sin dator.
Hon friades från dessa brott därför att hon var Dems. kandidat.

DOJ försöker skapa intrycket att "Trump är så korrupt”.  "Han stal valet, han samarbetade med ryssarna och han måste stå under daglig övervakning.  Han  kunde inte ha vunnit valet rättvist - det är inte möjligt att Hillary förlorade.  Vi hatar Donald Trump mer än vi någonsin hatat någon, och vi vet att det amerikanska folket vill att vi ska göra oss av med Donald Trump”.


Mueller ser det som sin uppgift att skapa så mycket anti-trump känslor han någonsin kan .


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.