10 augusti 2018

Gissa vem som är vem

Knarklangare eller Berkley professor ?

Jag bara skojar, de är ingendera. De är ANTIFA-demonstranter (som ser lite utmattade och slitna ut och ...) som greps för vapeninnehav.  Men jag är säker på att de marscherar för fred, och förespråkar att vi gör oss av med 2nd Amendment och tar ifrån laglydiga medborgare deras vapen.

Det är svårt i dessa dagar att avgöra från ett foto om en förbrytare är en som rånade Berkley för att betala för sitt knark, eller om de arbetar där.  Men en sak är säkert,  professorerna tar parti för de våldsamma ANTIFA-ligisterna.  Vissa var upprörda över att deras “mughots” publicerades.

Andra såg ut som de var födda att bli fotograferade av polisen

Förbrytarfoton publiceras regelbundet av polisen och är tillgängliga online, men Berkeley-professorer verkar vilja ha ett särskilt undantag för ANTIFA-ligister.

Det är inte förvånande. Vi har sett hur mördare och inhemska terrorister blivit anställda av radikala progressiva colleges och universitet. (Kathy Boudin, Bernardine Dohrn och Bill Ayers, för att nämna några.

Det är deras folk!

2 Kommentarer:

SafU sa...

Har Det amerikanska folket inte nog med bevis för försöken från socialister att sabotera den Amerikanska Konstitutionen?
https://www.wnd.com/2018/07/obama-says-hes-from-kenya-again/

Berit sa...

Samuel, inte tillräckligt många bryr sig

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.