08 augusti 2018

Globalister


 Sedan början av 1900-talet, kanske även tidigare, har det funnits en rörelse för att skapa "One World".
En plan för att få alla jordens invånare under kontroll av en enda global regering.

 Rörelsen har fått många namn genom åren, gömt sig bakom olika metoder,  täckt spåren och ljugit om sina verkliga mål.
Många vänliga, välmenta människor drogs med i detta i tron att det handlar om fred och kärlek vilket det naturligtvis inte gör.
Det handlar om makt, pengar och kontroll.  Skapandet av Federal Reserve var ett viktigt steg;  utländska bankirer fick kontroll över våra pengar.

“The Swamp”, eliten bakom planerna vill ha allt och de har för avsikt att ta det.

Putin, Trump och kineserna, (inte nödvändigtvis i den ordningen,) tar avstånd från Träsket.
Alla tre tror på starka, suveräna nationella stater - deras egna.
Det är lätt att luras av Trumps sätt ibland; hans burdusa tweets och hans attityd;  men han verkar veta vad som gäller och det gör Putin också.
Trump älskar Amerika och tänker inte låta sitt land omvandlas till en avstjälpningsplats för varje låg IQ, primitiv, fientlig utlänning på planeten.

 Globalisterna vill att vi alla - förutom dem själva- ska vara tysta löneslavar i en värld som de designat, varesig vi gillar det eller inte.
Vi ska inte ha något land, ingen historia, inga traditioner och framför allt ingen självmedveten stolthet.  De förstår mycket väl att de enda personer som kan bromsa deras planer är Putin, Trump och kineserna.
Det är därför de är så rasande över Trumps ansträngningar att sätta stopp för översvämningen av illegala  och hans framgång med att öppna amerikanska folkets ögon och se vad som händer.

Update: Lord Christopher Monckton.

U.N. försökte skaffa sig all makt genom att använda klimatförändring som förevändning, säger Monckton.
"Det är ett mycket bekvämt sätt att avancera totalitära agendor och kontroll över andra människor utöver valurnorna.”
5 Kommentarer:

Anonym sa...

Exakt så är det! Globalism är totalitarism - inte långt från marxism, med fascistoida tendenser där stora bolag styr, vilket leder till monokapitalism/oligarki. Hoppas så många som möjligt inser det, innan det är för sent.

Anonym sa...

Kanske den här s k maffian...
https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
Mats

Anonym sa...

Där slog du 'huvudet på spiken'.
Ett litet tillägg bara som globalisterna totalt har felkalkylerat, nämligen islam.

När väl islam blir tillräckligt inflytelserika så stannar de ekonomiska hjulen och därmed globalisternas vinster och makt samt dessutom våra civilisationer i väst blir förintade... Vi, som har öppna ögon, ser detta tydligt redan nu...
Mvh Balder

Anonym sa...

Läs vad Lars Bern säger om klimatfrågan på sin blogg (och på Swebbtv). Bekräftar att globalisterna använder detta för att skrämma upp människor och göra dem mera öppna för en mer överstatlig ordning.

Länk: https://anthropocene.live/2018/05/23/globalismen-och-klimatfragan/

Mats

Anonym sa...

Filmen inneholder en flom av interessante opplysninger.

5:00->: januar 1917, Trotsky (egentlig Lev Davidovich Bronstein), 33. grad frimurer, ankommer New York for revolusjonær opplæring
16:00: Første forsøket på revolusjon i Russland, i 1905, drepes eller lemlestes 50.000 mennesker.
21:40->: Frimurerne sto bak februarrevolusjonen (1917) i Petrograd. Frimureren som ble ny utenriksminister innrømmer i sine memoarer at februarrevolusjonen var et frimurerkomplott.

23:28: De første kuppmakerne så drepte var 4.000 politimenn. Så militere offiserer. Titusenvis av forbrytere slippes ut av fengsel.25:00->: Bankieren Jacob Schiff og andre frimurer-bankierer finansierer den nye regjeringen i Russland. Den tvinger straks tsaren til å abdisere. https://veggavisen.wordpress.com/2013/01/21/i-skyggen-av-hermes/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.