18 augusti 2018

Guvernör Cuomo får bussbiljett till Kanada


I ett tal i onsdags sade Andrew Cuomo att “Amerika har aldrig varit framstående”, vilket inte satt så bra vare sig på Höger eller Vänstersidan.Republicans köpte honom en enkel resa till Kanada och rivalen bland Dems. Cynthia Nixon,  anklagar honom för att försöka och misslyckas med att låta som en progressiv.
Dem.-guvernörens allierade försvarade honom och menade att det bara var en bekräftelse på landets historia av rasism, sexism och intolerans.

Uttalandet gjordes när han undertecknade en lag på Manhattan och tog tillfället i akt att kritisera president Donald Trump och hans slagord, ”Make America Great Again”.

"Vi kommer inte att göra Amerika storslaget igen - det har aldrig varit bra" sa Cuomo, som försöker bli vald för en tredje gång i november. "Vi har inte uppnått storslagenhet. Vi kommer inte att göra det förrän alla amerikaner är fullt anställda. "

Cuomos personal sade senare att guvernören visst tycker att Amerika är bra, men att han argumenterade för att landet måste se fram emot större jämlikhet, inte bakåt till en tid med mindre möjlighet för många amerikaner.

Förklaringen gjorde lite för att stoppa flödet av uppror från hans kritiker.

Republican Party köpte Cuomo en $ 55 enkel biljett till Montreal - gäller endast för resor på fredagen. Senare tweetade Trump att Cuomo hade en "total härdsmälta!"

Cuomos talesman nekade att kommentera när man frågade om guvernörens anmärkningar var en del av det förberedda talet eller ett tillägg

Men Barack Obama valdes till POTUS genom att visa ett hånfullt förakt för Amerika och det gav honom medhåll och uppskattning från Media.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.