28 augusti 2018

John McCain R.I.P.

Man ska alltid tala väl om de döda, sägs det, men det är svårt när det gäller McCain. Han var inte beundransvärd.

Under årtionden tillät han sig att bli en symbol, en krigshjälte och en “oberoende”,  samtidigt som han var en imperalistisk krigshetsare. 
Han uppmuntrade omotiverade krig i Iran, Irak, Libyen, Syrien som en del i sin egen karriär och tillskansade sig enorm makt, så att han kunde blanda sig i våra angelägenheter och få oss att betala för det.
Och förväntade sig att vi dessutom beundrade honom för det.

Han levde högt på “Krigshjälte”-titeln från åren som fånge under Vietnamkriget. Andra amerikanska fångar kallade honom Hanoi-Hiltons sångfågel och påstod att han avslöjade högklassificerad information, varav det viktigaste var de leder som användes för att bomba Nord Vietnam.

Ross Perot: “McCain är den klassiska opportunisten - han gör allt för ära och uppmärksamhet. POWs vill inte ens sitta tillsammans med honom vid samma bord."

McCain var älskad av pressen och kunde komma undan med allt som det verkar, även att han övergav sin första fru och 3 barn, när hon skadades svårt i en bilolycka.
Ross Perot hjälpte familjen och betalade för Carol McCains operationer och John McCain övergav henne för en ung, rik blondin.

Det var McCain som röstade för att säkerställa Affordable Care Act (Obamacare) så att den inte upphävdes - den lag som utan tvekan är den som mest påverkar vår personliga frihet - åtminstone sedan Patriot Act  (som också stöddes av McCain )

Hans röst var avgörande för lagens överlevnad - och den gamla gubbstrutten, som redan var nära döden, utnyttjade kanske det sista unset av sin onda livskraft för att återvända till Washington och kasta den avgörande rösten för att se till att Obamacare skulle överleva honom.

Det är också på grund av McCain som Barack Obama blev president. 
McCains egocentiska valkampanj påminde alltför mycket om en tredje Bush - vilket var för mycket för att allmänheten att svälja efter åratal av krigshetsande - så vi fick Kommunorganisatören.

 Obamacare har försäkrat oss om en obegränsad regering. En regering som har fått befogenhet att styra allt i minsta detalj, eftersom det inte finns någonting som inte kan hänföras till “hälsovård”. 
 Det är ingen överdrift att påstå att McCain förstörde Amerika - för Amerika var en unik plats där åtminstone min "hälsa" var min egen angelägenhet och inte något för beskäftiga byråkrater -  beväpnade och bemyndigade att tvinga oss att göra vad de säger.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.