29 augusti 2018

Kan man tänka sig…


En ny studie utförd av Brown University fann att par som ibland tittar upp från sina telefoner eller paddor och ser på varandra, har de lyckligaste förhållandena.

“Många personer är för absorberade av vad de läser på sin iPhone för att titta på och visa att de är medvetna om att någon annan är i rummet med dem, men det verkar som sådana korta ögonblick är det som verkligen gör att ett förhållande fungerar ", sade en av forskarna. "Det är viktigt att skapa ögonblick av kontakt.”

Forskare fann att par som surfar på internet med sina personliga elektroniska manicker, kan ha ett lyckligt, tillfredställande förhållande, så länge de sätter åtsidan några sekunder för att få lite ögonkontakt innan de återupptar sin surfing på internet.

Experter rekommenderar också att du frågar din make/a, "Vad är det som är så roligt?" när de fnyser kraftfullare än vanligt, eftersom de förmodligen tittar på något skojigt som ni två kan se tillsammans.                                                                           

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.