24 augusti 2018

Media visar sin partiskhet igen

Vänsterpolitiker och deras media-kompisar hävdar att de bryr sig mer om Amerika och genomsnittsamerikaner  än vad de konservativa gör, men två händelser denna vecka visar att det är fel,  eller “Falska Nyheter” som man numera kallar det. 

När Immigration and Customs Enforcement (ICE) arresterade en olaglig invandrare som var på väg till ett sjukhus med sin likaledes illegala, gravida fru så att hon kunde få sitt statligt betalda kejsarsnitt,  tappade socialisterna  fattningen fullständigt.

The New York Slimes hade den här rubriken: “ICE arresterar man som körde sin gravida fru till ett sjukhus.”


Faktum är att de flesta - om inte alla rapporterna om den här händelsen från de falska nyhetsmedia - utelämnade en avgörande sak:
Den illegala utlänningen som tog sin fru till sjukhuset är efterlyst för mord i Mexiko. Och kvinnan var inte sämre än att hon kunde köra till sjukhuset själv efter att hennes kriminelle man arresterades.

CBS påstod att ICE ändrat sin historia och ljugit om mordet.

Jämför detta med Vänsterns hantering av Molly Tibbetts, efter att hennes kropp hittades och en illegal invandrare arresterades efter att han erkände mordet och visade polisen var kroppen var. 


Medierna, som nästan dagligen skrivit om hennes mystiska försvinnande, blev plötsligt knäpp tyst.
Och politiker som den falska indianen Elizabeth Warren (kommunist-Massachusetts) sade att även om hon förstod att det var svårt för Mollies familj, måste vi fokusera på "verkliga problem" som att olagliga invandrare inte kan träffa sina barn.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.