17 augusti 2018

PETA är upprörd

För första gången någonsin har PETA rätt. Trump borde aldrig ha kallat Omarosa Manigault Newman en hund, för det är en förolämpning mot hundar:


Men ingen kan kalla Omarosa lojal
"När du ger en galen, gråtande “lowlife” en chans och ger henne ett jobb i White House,  antar jag att det inte fungerade. Bra jobb av General Kelly för att snabbt avskeda den hunden! “skrev Trump  på Twitter tidigt på tisdag morgon.

Utbrottet kom efter att Omarosa trissade upp intresset för sin bok genom att hävda att Trump begått det absolut värsta brottet: Uttala det förbjudna N-ordet!

En skämtsam op-ed i Chicago Tribune erbjuder en hund att uttala sig om saken och kåsören Rex Huppke skriver på uppdrag av sin hund Zoe:
Jag tror att du kallar människor hundar för att du tror att det gör dem mindre mänskliga," skriver hon. "Min människa säger att det är något som" fascister "gör. Jag vet inte vad det betyder, men det får mig att tro att du inte är en snäll pojke. "
Så om man kallar någon en hund nu, gör det en till fascist.

Det är tur för Trump att de idiotiska svaren som detta framkallar från Vänstern flyttar fokus en aning från hans dumma tweets.

Representanter från White House säger att Omarosa kan ha brutit mot lagen när hon spelade in privata samtal.  Hon anmäls nu för brott mot sitt sekretessavtal.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.