30 augusti 2018

Sarah Palin är inte inbjuden


Den tidigare Alaska-guvernören Sarah Palin, som var senator John McCain (R-AZ), vicepresident-kandidat i valet 2008, har uteslutits från hans begravning.
Breitbart News har bekräftat en tidigare rapport i People magazine, som rapporterade att Palin inte fått någon inbjudan och via mellanhänder fått höra att hålla sig borta från ceremonin.
McCain fundraiser Carla Eudy bekräftade att Palin inte hade blivit inbjuden - kanske en order från McCain-familjen.

Nyheten kommer på tioårsdagen av det datum 2008,  när det tillkännagavs att Palin utsetts till McCains Vice President.
Palin gör nu sällskap med president Donald Trump på listan över de som uteslutits från begravningen.

Men i motsats till Trump, grälade Palin aldrig med McCain eller kritiserade honom.

När detta blev känt på lördagen efter att McCain avlidit, sa Palin: "Idag förlorade vi ett amerikanskt original. Sen. John McCain var en maverick och en fighter, aldrig rädd att stå för vad han trodde på.   John tog aldrig den lätta vägen i livet - och genom uppoffring och lidande inspirerade han andra för att tjäna någonting större än sig själv.

"John McCain var min vän. Jag kommer ihåg de goda tiderna. Min familj och jag ber för Cindy och McCain-familjen. "

Förra året, när McCain rapporterades ha sagt att han beklagade att han valt Palin istället för sen Joe Lieberman (I-VT), beskrev Palin nyheten som ett “slag under bältet“ men vägrade att skylla på McCain personligen och sade till UK Daily Mail att hon skyllde på hans  “spökskrivare”. 

När McCain utsåg Palin som sin “medlöpare”, hade de båda byggt upp ett rykte om att de bekämpade korruption och att de var ledare som inte var rädda för sitt eget parti.

Översättning från Breitbart

1 Kommentarer:

Anonym sa...

"McCain fundraiser Carla Eudy bekräftade att Palin inte hade blivit inbjuden - kanske en order från McCain-familjen.
...och via mellanhänder fått höra att hålla sig borta från ceremonin".

Så underbart typiskt för socialisterna, de är för fega att kunna ge ett personligt besked till Sarah Palin. Vilka vidriga ynkryggar!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.