21 augusti 2018

Svarta Damen kommer igen


Hillary Clinton laddar upp inför valet i november, för att hjälpa till att samla in pengar till Democratic National Committee.

Den Svarta Damen, som var partiets utsedda 2016, kommer att dominera “välgörenhets”spektaklen  - i San Francisco, Chicago och New York  i höst för att öka partiets chanser att ta kontroll över USA: s House och Senate.

De första inbjudningarna - presenterade som "intima middagar med diskussion" -  skickades ut i går för den första händelse i september i San Francisco.

Den fd. statssekreteraren, vars fantastiska förlust år 2016,  har lett till utbredd kritik av hennes kampanjstrategi och budska,  har (tack och lov) legat rätt lågt under det senaste halvåret.

Hon planerar också att tigga pengar för vissa kvinnor som siktar på nyckelpositioner i Congress.

I juli höll Clinton en insamling i New York för Lucy McBath, som blev en vapenkontroll-aktivist efter att hennes 17-årige son Jordan Davis sköts och dödades 2012 i en tvist över högljudd musik . McBath vann nyligen ett skiljeval  mellan två Dems. här i Georgia.

Republicans välkomnar hennes engagemang i kampanjerna och ser det som en hjälp att vinna stater och distrikt som lutar åt republican-hållet men som man just nu inte ser som självklara.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.