26 augusti 2018

….tiga är guld


Medan Media är alldeles hysteriska över att advokat Michael Cohen betalade porr-stjärnor för att de skulle hålla tyst om sina relationer med Trump,  kan vi ta oss en titt på Obama-dagarna - när “Barack den ofelbares” handledare Jeremiah Wright meddelade att han erbjudits 150 000 dollar för att sluta skrika om hur mycket han hatade Amerika, tills Obama satt vid makten.
Erbjudandet kom "från en av Baracks närmaste vänner".

Wright säger att han i hemlighet också träffade Obama själv ...

    "Och bland det första Barack sa var: ” Jag önskar verkligen att du inte gör några fler offentliga uttalanden  förrän efter valet i november. Han visste att jag hade några arrangemang planerade  han sa: Jag vill att du inte talar.  Det kommer att skada kampanjen om du gör det. '"

Om vi ska tro pastor Wrong erbjöds han en muta för att hålla mun.  Det liknar väldigt mycket betalningarna till Karen McDougal och Stormy Daniels och Washington Post säger att dessa "betalningar innebär brott mot "kampanjfinans-lagen".

Även om ingen betalning gjordes, är konspiration att begå brott allvarligt nog, men av en eller annan mystisk anledning fanns det ingen massiv mångmiljon-undersökning av Wrights påståenden.

Man kan nästan misstänka att det finns en uppsättning regler för människor som den socialistiska etableringen älskar och en annan för människor som den hatar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.