09 augusti 2018

Vem står på tur härnäst?


Facebook, YouTube, Apple, Spotify, Pinterest och andra samarbetade för att ta bort vad Alex Jones skrivit och de gjorde det alla på samma dag. 
 De planerade sin attack så att den skulle gå ut i pressen i början av veckonyheterna på måndag, så att deras utrensning skulle ha maximal samhällelig påverkan.
Det uppenbara meddelandet var att om de kan göra det mot Alex Jones kan det drabba oss andra också om vi inte inordnar oss i ledet.
Tech-jättarna har gjort det tydligt och klart hur de känner för oss alla, och det finns ingen framtid för alternativa synpunkter på någon av deras plattformar.

Det har förekommit viss utrensning under flera månader men det här är den största hittills.

Förutom de “Tre Stora” tog  Spotify och Pinterest också bort innehållet från Infowars, och det finns ingen möjlighet att detta kunde ha gjorts samtidigt, om det inte planerats i god tid. 
Advokater måste konsulteras, VD måste ge sitt godkännande, etc. Detta var kallblodigt och noggrant planerat in i minsta detalj. 

Så finns det något som konservativa kan göra?

Mike Adams föreslår att de åtalas för konspiration

Denna samordnade, olagliga censur är ett tydligt bevis på ett organiserat kriminellt trick.  
RICO-lagen tillåter federalt åtal för sådan brottslig konspiration.
     Internet Dark Ages har nu fallit ner över oss, där radikala Vänster- tech jättar som drivs av rubbade, mentalt psykiskt sjuka kommunister, kan bestämma om innehållet kvalificerar som "hattal"  Vad är Hat-tal?
 Det är tydligen allt som sägs av en konservativ.
Jag tvivlar dock på att det leder till åtal.
Än så länge har den den globala eliten inte kontroll över White House, men de har hittat ett kraftfullt nytt vapen i tech-bolagen.  De försöker använda detta nya vapen för att krossa Alex Jones och andra högröstade konservativa  och de gör det med en tyrannisk stil som är mycket skrämmande.
Det sker också tre månader före mitt-terminsvalet, vilket knappast är en tillfällighet.

Efter allt uppror om "valinblandning” är det vad Tech-Jättarna nu gör  helt öppet och offentligt och på ett sätt som ingen kan missförstå.

Den största anledningen till att de attackerar Alex Jones, Mike Adams och en hel del andra konservativa röster är därför att Donald Trump aldrig skulle ha blivit vald utan dem.
De tror att om de kan tysta några av dessa röster redan nu, kan de vända framtida val till sin egen fördel.

Om det bara var några konservativa röster som censurerades skulle det vara en sak. Men sanningen är att hundratals konservativa har fått Facebook-sidor borttagna, YouTube-konton uppsagda och Twitter-konton “shadowbanned.”(= bara de som redan följer dig se inlägg)

Det här handlar inte om Alex Jones.
Det handlar om ett en gång ett fritt samhälle, som blir mer orwellisk för varje dag som går.
Nu när de kommit för Alex Jones kommer de inte att sluta där.

Det händer kanske inte är imorgon, men så småningom kommer de för oss alla.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi ska väl i sammanhanget inte förglömma attackerna mot Daily Stormer som stoppats från en mängd domäner etc.

Anonym sa...

När börjar den "Stalinistiska" socialistiska utrensningen på riktigt?
Läs gärna om arvet efter Palme: https://www.nyatider.nu/farmare-zimbabwe-ar-en-rasistisk-enpartistat-som-skapats-av-vast/
SU

Unknown sa...

Kære Berit, Du skulle også have nævnt Google. Jeg er begyndt at bruge Microsoft I stedet. De afholder sig fra direkte politisk manipulation.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.