02 augusti 2018

Viktor Orbans principer för att återställa Europa


"Jag har formulerat fem principer för projektet att återuppbygga Centraleuropa
Det första är att varje europeiskt land har rätt att försvara sin kristna kultur och rätten att avvisa multikulturalismens ideologi. 

Vår andra princip är att varje land har rätt att försvara den traditionella familjemodellen och har rätt att hävda att varje barn har rätt till en mamma och en pappa. 

Den tredje principen är att varje centraleuropeiskt land har rätt att försvara de nationellt strategiska ekonomiska sektorerna och marknaderna som är av avgörande betydelse för dem. 

Den fjärde principen är att varje land har rätt att försvara sina gränser, och det har rätt att avvisa invandring. 

Och den femte principen är att varje europeiskt land har rätt att insistera på regeln om - en nation en röst - i de viktiga frågorna,  och att denna rätt inte får nekas dem i Europeiska unionen."

Hela talet här

Det är fantastiskt att när någon visar sunt förnuft kallas det omedelbart "högerextremism".

1 Kommentarer:

Argus sa...

Den "traditionella familjemodellen" har mejslats fram under tusentals generationer och är allmänt förekommande i naturen. Att vi slutat behandla de annorlunda och för att kulturmarxisterna har hittat en angrepsyta på samhället betyder inte att vi ska överge något som fungerar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.