10 augusti 2018

YouTube frånsäger sig ansvar


Medan Gammelmedia blir mer och mer irrelevant och människor vänder sig till alternativa media för information blir Big Technology den nya informationens grindvakt. 

Så det är lite överraskande när vi lär oss att YouTube, som påstår sig vara ett öppet forum -  för att ge "alla en röst" som visar "dem världen" och som tror "att alla förtjänar att ha en röst och att världen är en bättre plats när vi lyssnar, delar och bygger samhället genom våra berättelser " - själva inte alls tror på det.

Inte heller tror de på "yttrandefrihet", "informationsfrihet", “valfrihet”,  vilket framgår av att de sparkat ut vissa videos av Personal Liberty, vapenägare / säljare , Alex Jones och för en tid sedan också en kyrka i Alabama.

I själva verket har YouTube beslutat att inget utanför gränserna för “konventionell visdom” och allmän ordning är tillåtet utan “att de friskriver sig från ansvar.

De lägger ut "fakta- kontroller" till videos som ifrågasätter klimatförändringar, effekten av MMR-vaccinet och ämnen som presenterar konspirationsteorier om månlandningen, Oklahoma bombning m.m.
De förklarar att de gör detta för att bekämpa den rasande missinformationen på sin plattform.

Men var inte orolig. YouTube använder en oöverträffad källa - Wikipedia - för sina ”fakta" och länkar till videos om ”Klimatförnekelse” i Wikipedia-artikeln för global uppvärmning och säger att “det finns många vetenskapliga bevis för att klimatsystemet värms."
Tänk på att Wikipedia-artiklar kan redigeras av nästan alla och deras påstående att "det finns många vetenskapliga bevis för att klimatsystemet värms" är fel.

Vi har årtionden av felaktiga förutsägelser om klimatkatastrofer och inga bevis på att globala temperaturer har stigit under det senaste seklet.
Fast det fortfarande är oklart att mänskliga aktiviteter orsakar en drastisk förändring i klimatet - vilket kommer att leda till massiv död och förstörelse för mänskligheten - tycks denna missinformation inte försvinna.

Det finns en anledning till det.  PENGAR… i massor.

 Teknikföretag - i maskopi med regeringen - är bland de främsta mottagarna.  Och eftersom klimat-alarmister vet att deras påståenden inte kan leva i den sanna informationens solljus gör de sitt bästa för att se till att ingen överlever.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.