04 september 2018

Äntligen lite sunt förnuft


USA stänger plånboken och sänder inga mer pengar till fientliga palestinier.
Skattebetalarna ska inte längre behöva finansiera UN Relief and Works Agency for Palestine Refugees (UNRWA):
    Den 68-årige UNRWA tillhandahåller tjänster för cirka 5 miljoner palestinska flyktingar i Jordanien, Libanon, Syrien, Västbanken och Gaza. 
De flesta är efterkommande av de ungefär 700.000 palestinier som drevs ut ur sina hem eller flydde undan kriget 1948, vilket ledde till att Israel skapades.
Många av "flyktingarna" är egentligen barnbarn och barnbarnsbarn till de ursprungliga flyktingarna.  “Hjälplöshet” har varit deras yrke i generationer.
    Statssekreteraren Heather Nauert sade på fredagen att UNRWA:s affärsmodell och skattepraxis var en "oupplösligt bristfällig operation" och att byråns "oändliga och exponentiellt växande samhälle med berättigade mottagare helt enkelt är ohållbar".
Muslimerna klagar nu högljutt.
    UNRWA förser dem med  hälsokliniker, skolor för 526.000 flyktingbarn i Jordanien, Syrien, Libanon, Gaza och Västbanken, inklusive Östra Jerusalem, och livsmedelshjälp till 1,7 miljoner människor - en miljon av dem i Gaza.
Varför ska amerikanska skattebetalare betala för luncher i Gaza?  Dessa människor väljer Hamas-terrorister för att driva regeringen. De dansade på gatorna och delade ut godis för att fira 9/11.

Tänk om Washington också skulle notera att det “oändliga och exponentiellt växande samhället av berättigade mottagare också är ohållbart i de inhemska välfärdsprogrammen,  som producerar samma typ av dysfunktionell cancer i förstörda amerikanska städer, som den internationella välfärden har skapat i Gaza.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.