17 september 2018

De är desperata


De försökte med Clarence Thomas 1991, om ni kommer ihåg, och det fungerade nästan.  Thomas var fast besluten att försvara sig och sitt goda namn och han segrade.  De ältade sedan Anita Hills anklagelser i försök att göra dem mer trovärdiga vilket inte heller fungerade.

Det borde inte komma som någon överraskning att Väntern skulle försöka igen med Brett Kavanaugh,  speciellt när deras taktik att protestera och avbryta misslyckades.  

Så nu hittar man en skolkamrat från högstadiet -  Christine Blasey Ford - som påstår att Kavanaugh antastade henne för 35 år sedan,  men det har aldrig tidigare uppmärksammats av någon myndighet!  Allmänheten, som nu är van vid dessa “sista minuten “ anklagelser mot konservativa jurister, skrattar åt det.

Delvis är det ett problem med timing. Om Fords beskyllning hade framförts för sex månader sedan - innan Asia Argento drog igång anklagelserna mot Harvey Weinstein - hade de kanske blivit mer slagkraftiga.
Asia Argento blev en ledande person i #MeToo-rörelsen.  Hennes pojkvän,  tv-stjärnan Anthony Bourdain, gick med i kampen.
Men under de månader som följde efter hennes anklagelser mot Mr Weinstein, betalade Argento i hemlighet $ 380 000 till Jimmy Bennett, en ung skådespelare och rockmusiker som hotade att avslöja att Argento antastat honom när han var bara 17 år. 
 Men #MeToo- tramset är överspelat och motivet för de agerande har avslöjats gång på gång.

 Alla dessa beskyllningar och påståenden om sexuella förseelser som saknar bevis, har svängt den allmänna opinionens pendel. 

Enligt Breitbart har 65 kvinnor från båda partierna  -  och som känt Kavanaugh sedan högstadiet - försvarat honom och sagt att han alltid har betett sig "hedervärt” och uppträtt “respektfullt mot kvinnor”.

Vad Vänster har att komma med vad gäller Blasey Fords anklagelsen är inte trovärdiga, men hysteriet på Vänster-sidan, vid tanken på att förlora kontrollen i Supreme Court under många, kommande år, har helt tagit över deras omdöme och de klamrar sig fast vid halmstrån.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Väntar bara att Gina Lindberg på STASI agenturen SR/SVT i Stockholm kommer att utdela den avgörande dolkstöten mot Kavanaugh.

Anonym sa...

Ursäkta felstavningen. Så här ser hon ut.
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://pbs.twimg.com/profile_images/2475736257/sbkbsrhgp31tl0fvexxg.jpeg&imgrefurl=https://twitter.com/ginnalindberg&h=351&w=400&tbnid=QP4O3-d8fTbVaM:&q=Ginna+Lindberg&tbnh=176&tbnw=200&usg=AFrqEzfc3xDTgueqe1JywRvZzVxL3BsQJA&vet=12ahUKEwjPxu_T38LdAhVKiaYKHTx8DSYQ_B0wEXoECAoQCQ..i&docid=qAxnWaCz2DW20M&itg=1&client=firefox-b&sa=X&ved=2ahUKEwjPxu_T38LdAhVKiaYKHTx8DSYQ_B0wEXoECAoQCQ
Ginna Lindberg Journalist
Ginna Lindberg, född 29 augusti 1966, är en svensk journalist. Hon har arbetat på Sveriges Radios Ekoredaktion sedan 1992 och har tillhört dess utrikesredaktion sedan mitten av 1990-talet, bland annat som utrikeschef 2005-2007.

Anonym sa...

Yeah bookmaking this wasn't a high risk decision great post!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.