05 september 2018

Demokrati enligt Democrats

Democrats i domstolskommittén för Supreme Court störde och avbröt förhöret av domare Brett Kavanaugh.
De har inte tillräckligt många röster för att stoppa Kavanaughs bekräftelse så de valde att skämma ut sig och bråka.
Politico citerar den gemene Dick Durbin: "Vi övervägde många olika alternativ igår. Detta var den överenskomna metoden. "Det visar verkligen att det här förhöret är något ovanligt."

“Ovanligt" är tydligen en förskönande omskrivning för "skamligt”.Den "överenskomna metoden” verkade gå hem hos Democrats.
 
 Senator Kamala Harris ledde paraden, men Amy Klobuchar följde genast upp.  Det var startskottet för de andra clownerna:   Cory Booker, Richard Blumenthal och resten. När man uppträder vanhedrande hjälper det att vara oförmögen att skämmas.

Vad är de vill?
De vill stoppa oss. De vill styra våra tankar. De vill tysta oss.  De kräver att vi behandlar abort som ett sakrament.  De vill med våld tvinga oss att acceptera deras sjukliga syn på världen.  De hatar oss och stigmatiserar oss som rasister - för att vi tror på likabehandling utan hänsyn till ras. De vill inte begränsa regeringen.  De strävar efter en Orwellian-framtid.

President Trump själv beskrev skådespelet på sitt speciella sätt: "Brett Kavanaugh-förhöret för domare i Supreme Court  är verkligen en uppvisning av hur ondskefull, arg och avskyvärd den andra sidan är.
De säger vad som helst och är bara ute efter att orsaka smärta och besvär för en av de mest hedervärda  jurister som någonsin uppträtt i Congress. Verkligen sorgligt att se!

Författare och kommentator Adam W. Schindler intervjuar tre Texas-doktorer som reste till Washington D.C. för att delta i bekräftelses-förhören.  Samtidigt som de väntar på att få komma  säger de att de bevittnade att protesterande betalas kontant för att skapa problem vid utfrågningen och bland de som köade.2 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama, the first African-American president "from" Kenya?

Anonym sa...

När man uppträder vanhedrande hjälper det att vara oförmögen att skämmas".
Passar socialistiska flockmänniskor som sällan kan ansvara för sina handlingar enskilt!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.