01 september 2018

Democrats jämställer svarta människor med apor


Det verkar som inga uttryck eller klyschor är säkra i dagens klimat av politisk korrekthet.
Den här veckan använde guvernörs-aspiranten Ron DeSantis (R) ordet "monkey" i en mening. Detta sade han i en Fox News-intervju:

"Det sista som vi behöver göra är att “monkey this up “genom att försöka inkludera en socialistisk agenda med enorma skattehöjningar och statlig konkurs. "
“Monkey this up” - trassla till - röra till …

Democrats och propagandamedia blev alldeles vansinniga. 
"Det är avskyvärt att Ron DeSantis att inleda sin valkampanj med rasistiska antydningar”, sade FDPs (Florida Democrat Party) ordförande Terrie Rizzo i ett pressmeddelande.

Vänsterblaskan Miami New Times hängde på:

“Ungefär 12 timmar efter att DeSantis och Gillum utsetts till statens två guvernörskandidater dök DeSantis upp på Fox News i morse och  jämförde Gillum - statens första svarta kandidat - med en apa.  DeSantis kallade också Gillum "artikulerad” - sedan länge ett rasistiskt kodat uttryck för att beskriva framstående svarta människor.”

Så  komplimanger är rasistiska förolämpningar nu?

Uttryck som “monkey around” och "monkeying with” används i alla typer av situationer för att beteckna “att arbeta med, justera eller skoja med något/n."
Merriam-Webster online-lexikon definierar det som "att göra saker som inte är användbara eller viktiga =  att slösa bort tiden.”

Och det är tydligt att det är vad DeSantis menade.  Om Democrats och vänsterister tycker att varje användning av uttrycket är rasistiskt, måste de se svarta människor som apor, eftersom rationella människor inte ser det så.

Men i takt med att vi går på alla påståenden,  att personer är förolämpade eller låtsas bli förolämpade av allting som någon säger,  kommer de enda acceptabla kommunikationsformerna snart att bara vara grymtningar, pip och suckar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.