11 september 2018

Den elfte september …

…och efter 17 år är det fortfarande krig.


9/11-attacken mot Amerika var en inledning till ett evigt krig i Mellanöstern och Afrika och USA har sedan dess gett igen med egna bomber.

En serie krig som inte var relaterad till 9/11, 2001 har lanserats under mottot ”kriget mot terror” och det används än i denna dag som “ tillstånd” för att fortsätta våldet mot Mellanöstern och Nordafrikanska nationer och människor.
Som ett resultat har hela regionen destabiliserats - miljoner oskyldiga människor har dödats, skadats och jagats bort och massor av infrastruktur, byggnader och hem har förstörts. Människor har lämnats hemlösa, fattiga, svältande och sjuka.

USA har bombat bröllopskalas och födelsedagar i Pakistan och amerikanska medborgare i Jemen.
För att "rädda" medborgare i Libyen bombade man dem. USA hjälpte till att mörda Moammar Gadhafi. "Vi kom, vi såg, han dog," som Clinton fnittrade när hon fick veta att Gadhafi var död.

Man har bombat människor i Mali, Somalia och Algeriet. Enligt Bureau for Investigative Journalism har den amerikanska drönar-kampanjen dödat tusentals oskyldiga civila, inklusive hundratals barn. Tiotusentals dödades i Libyen från Nato (USA) -bomber.

Utövandet av vad man kallar "mjuk makt" skapade ett vakuum i ett en gång relativt balanserat land vilket resulterade i hundratusentals döda - kanske miljoner libyer - och hundratusentals fler fattiga som hamnade i strider mellan militanta grupper som strävar efter makten och en FN-installerad regering som försökte kontrollera vissa delar av landet.
Genom att föra in vapen genom det libyska konsulatet skapade man också den situation som gjorde att ambassadör Chris Stephens och tre andra dödades.

Syrien är ytterligare ett steg i globalisternas planer på att destabilisera och erövra Mellanöstern, enligt vad som beskrivs  i “The Project for the New American Century”  som används av Council on Foreign Relations.

USA skapade ISIS med hjälp av Saudiarabien och uppmuntrade och stödde terrororganisationens kampanj mot Syrien med hjälp av Saudiarabien, Kuwait, Qatar,  Förenade Arabemiraten och Israel. Det sades också att ISIS utgjorde ett existentiellt hot mot Amerika - det största hotet sedan Nazi Tyskland.

Det så kallade "kriget mot terror" skulle göra oss säkra från terrorattacker, sägs det.  Men trots alla dessa år av krig får vi veta att terrorhotet nu är lika stort som någonsin och sk. “False Flag attacker” också händer allt oftare.  Överraskande nog är FBI alltid inblandad varje gång för att spåra brottslingarna, bara för att förlora dem i sista minuten.

"Kriget mot terror" är ett bedrägeri som är arrangerat av Eliten och utformat för att skapa New World Order.  Det är sanningen,  men det amerikanska folket kan för det mesta inte ens tänka sig det.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

"USA har bombat bröllopskalas och födelsedagar i Pakistan och amerikanska medborgare i Jemen.
För att "rädda" medborgare i Libyen bombade man dem. USA hjälpte till att mörda Moammar Gadhafi. "Vi kom, vi såg, han dog," som Clinton fnittrade när hon fick veta att Gadhafi var död".
Vem spred all denna död?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.