12 september 2018

Det kan bli våldsamt i november


Kommer vi att se våld på gatorna i våra större städer i USA efter valet i november?
President Trump verkar tro att det är mycket möjligt och han delade sina farhågor med en grupp evangeliska ledare på måndagskvällen.

Tidigare har de som varnat för ett "inbördeskrig" i Amerika  blivit starkt kritiserade, men folk kanske börjar ta det mer på allvar nu när president Trump säger det. Vi har redan sett en mängd attacker mot Trump-supportrar över hela nationen, men de vanliga media ignorerar dem i stor utsträckning, eftersom det inte passar deras agenda. 
De vanliga media framställer Trump och hans supportrar i så dålig dager de kan,  så de tycker inte om att rapportera någonting som kan få allmänheten att gilla dem.  Men alla kan se att ilska och hat har tilltagit över hela landet och Media och nyckelpolitikerna på Vänstersidan lägger mer bränsle på elden varje dag som går.

Omkring 100 evangeliska ledare var inbjudna till vad man kallade en “state dinner” för att hylla evangeliskt ledarskap.

Under middagen sade Trump att "nivån på ilska är otroligt" och han varnade för att det kommer att bli våldsamt  om Republicans förlorar i november:
"Nivån av hat, nivån av ilska är otroligt," sade han. "En del av det beror på några saker jag har gjort för er och för mig och min familj, men jag har gjort dem. ... Valet den 6 november är en väldig “folkomröstning” inte bara vad gäller mig utan också om er religion, det är en folkomröstning om yttrandefrihet och the First Amendment
      Om GOP förlorar kommer Dems. att ändra allt som vi har gjort och de kommer att göra det snabbt och våldsamt.  Det blir våld. Titta på Antifa och några av dessa grupper - det är våldsamma människor. "
Med bara lite mindre än två månader kvar till valet tror jag att president Trump börjar inse hur kritisk situationen är.
 Pro-Trump-republicans har förlorat i primiärvalen i Arizona, Idaho och andra håll.
Democrat-kandidater har  mycket mer pengar än republican-kandidater, och Vänstern har mycket mer energi och entusiasm än vad högersidan har just nu.

Om valen hölls just nu skulle Democrats nästan säkert ta kontroll över Huset och de kan till och med få majoritet i Senaten.

Och Trump är korrekt att det sannolikt kommer att bli våld om Republicans förlorar, men det kommer också att bli våld om de vinner. Vad som än händer kommer Antifa och andra vänsterradikala grupper att fortsätta att trissa upp hatet och våldet.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.