10 september 2018

Illegala inkräktare blir allt våldsammare

Men enigt Pelosi är de alla snälla gossar.


Våld gentemot ICE-agenter under 2017 var det högsta under en tioårsperiod och övergrepp mot gränsvakter har också ökat de senaste åren, enligt nya regeringstal som verkar stödja agenternas påståenden att illegala invandrare i allt högre grad slåss hellre än fly.

De nya siffrorna, som rapporterades av Homeland Security,  kan till och med underskatta problemet, sade utredarna, eftersom regeringen inte gör ett bra jobb med att spåra händelser, och agenter och tjänstemän rapporterar inte alltid dem korrekt.

Men betänkandet visar att det blivit våldsammare och farligare särskilt vid den sydvästra gränsen, där agenter säger en ökning av olaglig invandring de senaste åren står i relation till det växande våldet.

4 Kommentarer:

gäster sa...

Vad hände egentligen när valmyndighetens webbplats kraschade? SD låg på då 23 procent men fick 17,6 procent. Sverige är dömt till evigt sossestyre.

https://www.document.no/2018/09/10/hva-skjedde-egentlig-da-valgmyndighetens-nettsted-krasjet/

Anonym sa...

@ gäster,
vad som hände var att valmyndigheten måste få tid på sig att manipulera siffrorna så att det stämde något sånär. KD hade gjort en stark slutspurt och det måste man få med - 6,4 %. Vänstern hade också gått bra, detta måste man få med - 8-9 %. Miljöpartiet fick inte åka ut för då gick ekvationen inte ihop - således hamnade de över 4%-spärren. Sedan fick man ägna sig åt Allianssidan - de måste manipuleras så att de blev aningen svagare än de röd-gröna - nästan dött lopp. Väldigt spännande. Och hur skulle man nu få till detta - genom att ta många procent från SD och fördela dessa så att ekvationen gick ihop - S fick 28 % och SD fick bara 17,6 %. Samtidigt strök man praktiskt taget bort alla nya småpartier, AfS, MED osv.
Det var detta man behövde en paus i rapporteringen för att fixa till. Alla vet att det fanns en skämsfaktor i detta val, dvs. att SD varit undervärderade i alla mätningar medan alla andra varit övervärderade. SD har hela tiden legat på 25-26% hos de väljarinstitut, som alltid i tidigare val visat sig ha rätt (t. ex Sentio) medan S har legat mellan 22-23 %. Hur kan det då komma sig att SD plötsligt blivit våldsamt övervärderade (8-9%) och S blivit våldsamt undervärderade med 5-6%. Jag vet ju vad jag tror. Man får inte glömma hur samtliga socialistiska val i kommunistiska länder alltid varit riggade med siffror på t. ex. 98,7% för det styrande kommunistpartiet. Sverige har i och med detta val trätt in i denna fusk-tradition.
/SB

gäster sa...

SB, det var rena aha-upplevelsen att läsa din kommentar! Så gick det naturligtvis till! Tyvärr vågar nog ingen forska i detta av rädsla för repressalier. Den anställde på Sveriges Radio som kom med avslöjandet var verkligen modig.

https://www.document.no/2018/09/10/hva-skjedde-egentlig-da-valgmyndighetens-nettsted-krasjet/

Anonym sa...

@ gäster,
jag tackar för din fina länk som jag genast spridit till en annan alternativ sajt.
På EveryKindaPeople visade Berit för länge sedan hur man med lätthet via de digitala röstningsmaskinerna (som ägs av George Soros) kan manipulera fram vilket valresultat som helst - utan att någon kan avslöja detta.

Man gör ett vetenskapligt försök, vid vilket 7 personer skall rösta ja eller nej. Det bestäms att 1 skall rösta ja och 6 nej och detta förfarande kontrolleras av samtliga, inklusive valförrättarna. På valdagen utväljs slumpvis en av 50 röstmaskiner, valförrättaren sätter in sitt minneskort och startar maskinen, alla kontrollerar att det inte finns några positiva eller negativa röster inlagda i systemet innan man röstar. Så röstar man öppet, alla ser vad som röstas. Resultat: 5 ja och 2 nej, således tvärtemot vad man just gjort. En av valdeltagarna började gråta när hon insåg vad detta innebar för alla amerikanska val.
Hur hade valförrättaren åstadkommit detta? Det ville han inte tala om. Men det var lätt gjort.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=t75xvZ3osFg
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.