02 september 2018

Kalifornien utmärker sig igen


 Gavin Newsom, som med största sannolikhet tar över efter Jerry Brown som Kaliforniens guvernör, har lovat gratis sjukvård för alla "olagliga utomjordingar" som kan smyga in i staten.

Newsoms löfte innebär att varje sjuk (eller gravid), fattig person på jorden bara behöver ta sig till Kalifornien för att få världens bästa hälsovård gratis. Halva världsbefolkningen är enormt fattig.
Som vi redan vet från den pågående tsunaminen från tredje världen är det inte svårt att ta sig till Kalifornien.
Försök att finansiera det omöjliga kommer att leda till en skatte-explosion i en stat som redan har alltför höga skatter. Det kommer att driva ut företag, snabbt följt av de människor som jobbar där. 
Men det räcker inte med det!
Han har också planer på att införa absolut idioti.
     Statens styrelse godkände ett lagförslag (S.B. 100) i tisdags, som innebär att  Kalifornien till 100 procent ska ha enbart grön energi år 2045.
Det är inte möjligt att driva världens femte största ekonomi på vindkraftverk, solpaneler och fromma gröna tankar. Antingen tar de tillbaka detta nonsens eller så kommer Kalifornien att kollapsa.
Vuxna människor vet detta, precis som de också vet att detta utsläppsfria tyranni inte förhindrar världsklimatet från att fluktuera. 

Läs också Den oförblommerade galenskapen i Durban

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Låt varbölden spricka!!!

Anonym sa...

Det är kört för Kalifornien om han blir guvernör.
Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.