20 september 2018

“Någonting måste hända Trump. Vi måste bli av med honom”


Kaliforniens  Gov. Jerry Brown kallade president Donald Trump en "sabotör" och hävdade att Trump skulle undergräva Amerika "om vi inte blir av med honom".

I en intervju med MSNBC under ett Climate Change-möte i San Franshitsco vädjar Brown till Amerika att göra sig av med Trump.

Brown skällde på presidenten för hans tweets om de som avlidit i Puerto Rico och hans ståndpunkt vad gäller klimatförändringar.  Brown hävdade att Trump "saboterade världsordningen" och uppmanade väljare att rösta på Dems. i november.

"Vi har aldrig haft en president som varit engagerad i denna typ av beteende. Han talar inte sanning och  han fortsätter att ändra sig.  Han saboterar världsordningen i många avseenden”, säger Brown.

"Det är oöverträffat, det är farligt, och förhoppningsvis kommer det här valet att sända ett starkt budskap till landet.  Democrats kommer att vinna ... något måste hända med den här mannen, för om vi inte blir av med honom kommer han att underminera Amerika och även världen, "tillade Brown. 

Daily Caller

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Snart kommer California att bli ett nytt Venezuela.
Jag har flera kusiner i Calif, de vågar inte säga ett pip.

Berit sa...

Om de "piper" är risken stor att de mister jobbet

Anonym sa...

Hiya, I am really glad I've found this information. Today bloggers publish only
about gossips and internet and this is actually annoying.

A good blog with interesting content, that is what I need.
Thanks for keeping this web-site, I will be visiting it.
Do you do newsletters? Cant find it.

Anonym sa...

Dans la rue, on remarque à peine ces femmes.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.