01 september 2018

Planer för vår framtid


Vad exakt är meningen med den globala uppvärmningsbluffen? Det vill säga att låtsas att om det blir en aning varmare blir det katastrof och att en stor allsmäktig regeringen kan förhindra att klimatet fortsätter att fluktuera som det alltid har gjort?

Byråkrater tillsatta av vår blivande världsregering, Förenta Nationerna, ger oss svaret i ett dokument som har den olycksbådande titeln "Transformation: The Economy."

Från rapporten:

  Kraftfull politisk styrning krävs för att uppnå de huvudsakliga övergångarna. Marknadsbaserade åtgärder är inte tillräckligt - även med ett högt pris på kol.  Det måste finnas en övergripande vision och nära samordnade planer. Annars är en snabb system-omvandling mot globala hållbarhetsmål otänkbart.

Ekonomisk frihet (t.ex. kapitalism) är inte tillräckligt.  Att enbart lamslå kapitalismen (och vår levnadsstandard) med betungande kolskatter är inte tillräckligt. En central myndighet måste ha fullständig kontroll av ekonomin så som i Sovjetunionen - fast på global nivå.

Som Hippies brukade säga:  "problemet är aldrig problemet, målet är alltid revolution". 
Vad det alltid handlar om är strävan för absolut makt, eller som George Orwell uttryckte det, " ett stöveltramp i en människas  ansikte"

Watts up with that

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.