09 september 2018

Som man bäddar…

Det finns 10 tältstäder för hemlösa i Seattle, där stadsanställda regelbundet kommer och samlar upp sopor som om det var verkliga bostadsadresser.

Vanliga Seattle-bor drar nu nytta av detta genom att slänga sitt eget skräp där - sådant som inte får plats i tunnan och som kostar extra att köra till tippen.

Stadens styrande är upprörda:

Vid ett möte i Seattle Kommunfullmäktiges diskuterades att olaglig soptömning i olagliga läger ska bestraffas med mer än bara  böter - kanske fängelsestraff.  För närvarande är straffet $ 150 och varje överträdelse därefter kostar $ 500.
För att ertappa icke- hemlösa människor som skräpar ner ihop med de godkända nedskräparna,  rekommenderar en av camparna att man sätter upp kameror på telefonstolparna.

Med tanke på platsen skulle kameror oundvikligen visa ännu mer allvarlig brottslig aktivitet. 
Det är nog bäst att polsen ignorerar det, annars kommer de att bli anklagade för att stämpla de hemlösa, så som det hände i en annan socialist-stad, Portland,  översvämmad av socialt utslagna.  

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.