14 september 2018

Trumps fel


Alla nyhetskanaler i USA i dag bevakar orkanen Florence och alla som letar efter anledningar att hata Donald Trump mer än vad de redan gör, får veta att förutom att han är dum och en vansinnig, vit, nazistisk, tyrann kan han också styra orkaner.
Han har över natten använt sina enorma diktatoriska krafter för att ändra orkanen Florence bana, så att hon nu kommer att förstöra livet för mängder av svarta människor i North och South Carolina och kanske till och med döda dem med stormvindar och översvämningar ... så som han gjorde när han skickade orkanen Maria till Puerto Rico för att döda bruna människor.

Det var vad Washington Post tycktes säga i en ledare som de publicerade tidigare denna vecka och som  hävdade att "Mr. Trump är delaktig" i" extremt väder."  Det är en fantastisk talang hos någon som är både dum och galen. Det är också otroligt kortsynt.

Till skillnad från Vänstern, som älskar att dra fram hudfärg vid varje tillfälle, verkar det som orkanen Florence inte kan skilja vita från svarta och drabbar alla sidor lika mycket och det inkluderar också “indianer”  (både inhemska amerikanska och sydasiatiska ), asiater, LGBQTEALMNOPs, och andra minoriteter som tillhör någon känd eller okänd offerklass.

WaPo-ledaren påstår att Florens - som då var en kategori 4-storm  - skulle bli den värsta som någonsin drabbat North/South Carolina. 
Men Trump måste ha blivit distraherad av illegala invandrare eller en lättklädd porrskådespelerska, eftersom Florence gjorde det omöjliga och försvagades och förväntades nå land som en kategori 2-storm sent i går eller tidigt i dag.

North Carolina har drabbats av 56 orkaner sedan 1851, däribland sex under perioden 1953-1955.
 År 1954 nådde vågorna från Hazel 17 fot.

Har någon kollat vad Trump hade för sig i mitten av 50-talet?


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.