13 september 2018

Vem kan man skylla på?

När en Färgad Kvinna - (som lyckats i en sport som inte domineras av svarta) - får ett raseriutbrott, är det bäst för alla närvarande att gå och gömma sig.  Någon måste ta på sig skulden för Serena Williams oprofessionella uppträdande, och det är inte hon själv.

Mark Knight of Melbourne Herald Sun är officiellt en brottsling för att ha ritat en passande bild som man påstår är rasistisk / sexistisk. Han var tvungen att säga upp sitt Twitter-konto på grund av hot mot sin familj.


“En vit skämttecknares skildring av Serena Williams, som bryter sönder sin racket under U.S. Open-finalen - vilket ledde till en av de tre “kontroversiella” bestraffningar hon fick innan hon förlorade matchen mot Naomi Osaka - orsakade ett utbrett backslag på måndagen.
 
Bestraffningarna var för att hon tog emot instruktioner från tränaren under matchen, kallade domaren en "tjuv" och en "lögnare" och slog sönder racketen i en gest som möjligtvis kunde passa en 2-åring.
 Anledningen till att dessa straff kallas "kontroversiella" är för att de gavs till Williams.
Politisk Korrekthet kräver att vi ställer oss på hennes sida,  oavsett hennes beteende.

Uppmuntrande är att tidningen faktiskt ställer sig bakom sin tecknare.

Vi kan också skylla Williams sammanbrott på domaren men det finns faktiskt de som är modiga nog att försvara Carlos Ramos också. Hans kompisar inom domarkåren vill inte bli drabbade av samma sak:
"Det finns en obehaglig känsla bland tennisdomarna efter att WTA och USTA ställde sig på Serena Williams sida efter hennes gräl med Ramos under lördagens US Open-final. Times of London rapporterade att vissa domare överväger att bojkotta Williams matcher."
Enligt en pensionerad domare,  Richard Ings,  tycker domare inte om att svikas av WTA, som verkar vara överens med Williams att Ramos är en sexist för att han inte accepterade hennes omogna uppträdande.
     "De är alla rädda för att de kan bli nästa Ramos. De känner att ingen stöttar dem när de måste ta impopulära beslut "

Visst, kan de fatta impopulära beslut men inte mot Serena Williams.
Politisk korrekthet kommer först och det gör att allt går åt fanders, inklusive sportsmannaandan.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Man behöver tydligen inte ansvara för sina handlingar längre om man blir offerförklarad av socialisterna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.