06 oktober 2018

¿Cómo estás?


Kris i Kalifornien - inte tillräckligt med “latino” läkare.
“Det kommer att ta upp till fem hundra år för att fullt ut ta itu med bristen på latinska läkare, vilket äventyrar hälsan och välbefinnandet hos alla i Kalifornien."

Jag får en del underligt "mångkulturellt” och "rasistiskt" material dumpat i min e-mail och nu får jag veta att det inte finns tillräckligt med latinska läkare så därför kommer kaliforniaborna att dö i förtid.

Uppenbarligen planerar inte den nuvarande tillströmningen av illegala invandrare att lära sig engelska så Kalifornien behöver fler spansktalande läkare. Hur kommer fler spansktalande läkare att betjäna de kaliforniabor som pratar kinesiska, tagalog och vietnamesiska, persiska, portugisiska och punjabi och hundratals andra som känner sig mest hemma med swahili, jiddisch och navajo?
Det finns 112 språk enbart i Bay Area skolorna.

Om kaliforniabornas hälsa äventyras är det deras stats-styre som orsakar det - höga skatter, en uppsjö av regleringar och klimathysteri-lagar kommer förmodligen att avskräcka läkare och potentiella läkare så att de lämnar staten.
Vi behöver inte ha ett visst antal latino-bibliotekarier, latino bil-mekaniker, latino advokater eller latino bussförare för att ha ett välinformerat, säkert, fungerande samhälle. Men de öppna gränserna och fristäderna drar till sig brottslingar till spanska bostadsområden där det är lättare för dem att gömma sig.
Planned Parenthoods abortkliniker dödar ett oproportionerligt antal minoriteter och många av dem kommer att vara latinamerikanska / latinska barn. I USA utgjorde svarta och Hispanics 55,4% av de 405.795 aborterna - (rapporterade efter ras och etnicitet (2012).

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.