30 oktober 2018

De flesta amerikaner motsätter sig illegal invandring….

….och det gjorde framstående Democrat-politiker också för inte så länge sedan.


President Trump använde Obamas egna ord och citerade den fd. presidentens kraftfulla motstånd mot olaglig invandring, men han kunde ha valt ett gammal citat från ett antal topp-democrats vad gäller detta kontroversiella ämne.

Obama 2005: ”Vi är generösa och välkomnande människor här i USA.  Men de som kommer hit illegalt och de som anställer dem, bryter mot lagen och visar respektlöshet gentemot dem som följer den.
Vi kan helt enkelt inte tillåta att människor väller in i USA oupptäckta, odokumenterade, okontrollerade och kringgå den kö av människor som väntar tålmodigt på att bli lagligt insläppta i detta land.

Verklig reform innebär stark gränssäkerhet och vi kan bygga vidare på de framsteg som min administration redan har gjort -placerat fler soldater vid den södra gränsen än någon gång tidigare i vår historia och antalet olagliga är det lägsta det varit på 40 år.

Verklig reform innebär att vi skapar en ansvarsfull väg för att få medborgarskap - en väg som inkluderar att den sökande passerar en bakgrundskontroll, betalar skatt, lär sig engelska. “

Här är ett smakprov på hycklarna Sanders, Obama, Schumer, Pelosi, Bill Clinton, Hillary…0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.