02 oktober 2018

Kan det bli värre?

Förra veckan var nog bland de värsta i amerikansk politisk historia.  Ingen blev mördad, men det var nonstop slagsmål i aphuset och bland de-icke-mordiska veckorna i nationens historia var förra veckan definitivt på topp.
Democrats arrangerade en oöverträffad smutskastning av domare Brett Kavanaugh som inkluderade inte bara Christine Fords dåliga minne utan också rent förtal.
De skapade till och med rykten om att Kavanaugh var en del av en gruppsexring, enbart baserat på vad den skumma porn-advokaten Michael Avenatti sade och de fick Ford att framstå som Oraklet i Delfi.

Dem-senatorers nya regler är att män som anklagats för sexuella övergrepp är automatiskt skyldiga.
De kallade Kavanaugh  ett fyllo och en pedofil och när han visade ilska över deras samordnade insats  att smutskasta honom och hans fru och barn, påstod de att han saknade det rätta temperamentet att tjänstgöra i  nationens högsta domstol.

Naturligtvis upprepade media alla obekräftade och oförklarliga historier som Dems. rapade upp. Enligt manusförfattarna i DNC  är Brett Kavanaugh en berusad serie-våldtäksman.
  Under helgen hade USA Today en artikel av en av sina sportskribenter, som bokstavligen menade att Kavanaughs intresse att träna basketboll-flickor handlade mindre om hans intresse för spelet och mer om att han är som Anthony Weiner.

Och det var förra veckan. Dems. kommer nu att kräva fler FBI-undersökningenar och en omröstning kan kanske i bästa fall hända på fredag.   
Men med tanke på Dems. alltmer våldsamma beteende skulle det inte förvåna mig om hela situationen fullständigt spårar ur ännu mer än det gjorde förra veckan, då det blev så vansinnigt att tom.  senator Lindsey Graham (R- SC) skällde ut sina dem.-kollegor över deras skrämmande beteende.

Så, förra veckan var inte den värsta veckan i amerikansk historia. När allt kom omkring var det ingen som dog. Men ge inte upp på Democrats ännu - det är bara tisdag.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.