26 oktober 2018

Stoppa Pelosi !

Väl använda pengar!

En webbplats avsedd att ge kampanjdonationer till politiska kandidater som skulle kunna stoppa Nancy Pelosi från att bli tal-man/kvinna? (Speaker of the House) inbringade mer än $ 50 000 under sina första timmar på onsdagsmorgonen.

Web.sidan har skapats av rep Jim Banks,( Indiana R), och var tänkt att hjälpa Republicans att öka sin online-kampanj för donationer - ett område där Dems. har haft en stor fördel.

Webbplatsen ber folk att donera och sedan delas kontanterna bland Republicans i 23 valdistrikt, vilket motsvarar antalet platser som Dems. måste vinna för att kunna ta kontroll över kammaren för första gången sedan valet 2010.

Kandidaterna sträcker sig från Florida till Kalifornien och inkluderar fyra val i Virginia, vilket visar hur snabbt den staten har blivit så viktig

Mr Banks sade att vad som fick honom att agera var när han hörde fru Pelosi säga på CNN att hon är säker på att Dems.  kommer att ta kontroll över kammaren och att hennes kollegor kommer att välja henne som talare - hennes andra gång vid rodret.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.