24 oktober 2018

Update

Armen av illegala marscherar på och man uppskattar nu att det är mer än 10,000.
Visst, det finns en del kvinnor och små barn, men det finns gott om bilder som helt enkelt inte håller måttet.  Många av dessa så kallade ekonomiska flyktingar, som förmodligen är så fattiga att de inte har något annat val än att gå över till Mexiko, verkar vara nyduschade och renrakade. Inte vad man kan förvänta sig från trötta, fattiga vandrare.
 Inte bara det, många bilder visar också nya märkesvaror, saker som dyra ryggsäckar, iPhones, och även dyra barnvagnar.
Det finns platser i Amerika där människor ser sämre ut än några av dessa ekonomiska flyktingar.

Många av dem hoppas nog på den “ amerikanska drömmen” eller åtminstone rent vatten och skaplig mat men om bara 1 procent i stället strävar efter en amerikansk mardröm, innebär det 100 nya våldsverkare,  mördare, narkotikamissbrukare och MS-13 medlemmar.

Medan den överväldigande majoriteten aldrig kommer att göra någonting värre än felparkera, är vi verkligen engagerade i en debatt om vad som kan göras.

De amerikaner som tycker att Amerika är värt att skydda och bevara har uttryckt larm, medan Democrats uppför sig som småbarn dagen före julafton.
Medan konservativa ser människor, ser de också att det finns sådana som kommer att allvarligt skada landet. Vänstern ser potentiella väljare som kan köpas med skattefinansierade rättigheter.  Medan Republicans kräver åtgärder för att bevara landet, diskuterar Vänstern om vad landet ska kalla de olagliga invandrarna.

Vänstern tycker dessutom inte ens om USA.  Även under Obama-tiden slutade de aldrig att klaga. Samma människor, som insisterar på att vi ska låta varje Tomas, Ricardo och Jorge krasch på vår nationella soffa, föraktar Amerika.


Nu har ytterligare en ny karavan bildats vid Honduras gräns och förväntas följa den större gruppen från Centralamerika till gränsen mellan USA och Mexiko.

President Trump sade i en intervju att "människor från Mellanöstern" är bland tusentals invandrare i karavanen och anknyter till en kommentar som han gjorde på Twitter, när han klagade över att det var MS-13-gäng- "brottslingar och okända från Mellanöstern inblandade”.
    En talesman från Department of Homeland Security sade att byrån kunde bekräfta att det finns individer i karavanen som är gängmedlemmar eller har omfattande kriminell bakgrund.  Talesmannen bekräftade också Trumps påstående att vissa är medborgare från platser utanför Centralamerika, som tex. Mellanöstern.

Guatemala, Honduras och El Salvador fick mer än $500 miljoner i bidrag från USA förra året.

Rent teoretiskt skulle en man med en M4 kunde stoppa hela den “migrerande karavanen,” men vapen är värdelösa mot en armé som har barn som vapen.
Vänstern kommer att kräva att man delar ut fotbollar, nallebjörnar, välfärdspaket och valblanketter vid gränsen.
    Det som verkligen behövs är ett minfält. När det är på plats kommer alla att stanna hemma.


Rapporter om karavanen har gett Trump nytt material för att engagera sin bas inför nästa månads “halvterminssval.”
Min man röstade i går och han har aldrig sett sådana köer inne och utanför stadshuset.
“Halvtermins-val” intresserar vanligtvis inte särskilt många  - speciellt inte att gå ut och stå i kö ett par veckor före den ordinarie valdagen.

Democrats startade med en halvt trovärdig historia för att anklaga Kavanaugh, men normala, vettiga människor såg ganska snabbt att det var vilda och grundlösa anklagelser.

Så det är mycket troligt att om denna karavan inte stoppas i Mexiko, kan hela Democrat-planen komma tillbaka och bita dem i baken. Tusentals krävande, bångstyriga invandrare vid gränsen kommer inte att sitta bra hos de oberoende väljarna som befinner sig i mitten.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.