02 november 2018

Byt ut alla Vita


Här i Georgia står en jämn kamp om platsen som guvernör mellan Brian Kemp (R) och Stacy Abrams (D).  Om Abrams tar hem spelet blir hon den första svarta kvinnan på den posten.
   Stacy Abrams är inte bara socialist och färgad, hon är också lesbisk - det enda som saknas för att verkligen fylla meritlistan är ett spansk-klingande efternamn. Men vänta…jag glömde nästan att hon med stolthet också deltog i den berömda demonstrationen “Bränn Georgias Flagga”

New York Times kan inte dölja sin entusiasm över att Abrams mål är att ersätta alla, i någon form av ledarställning, som inte är vita socialister med svarta och latinos:  "Vi kan ersätta dem"

Den strategin gjorde snabbt Kalifornien till den stat som nu har den lägsta livskvaliten och högsta antalet fattiga  i landet - inte pga. brist på resurser utan på ett socialistiskt styre.
Om de kunde göra det i “The Golden State”, kan de göra det i Georgia  - och i resten av vår framtida Tredje Värld.
De behöver bara byta ut oss. Detta förtäckta folkmord är målet.

Alexandria Ocasio-Cortez är på samma linje. Hon skrämmer sina följeslagare i ett e-mail
och varnar dem för den kommande vita apokalyps som säkert kommer att krossa dem om Republicans vinner valet på tisdag.
E-posten handlar bara om hur hon kommer att skydda väljare från den "vita överhögheten” som tydligen terroriserar USA under president Trump.

Vi kan besegra de brutala vita supremacistiska krafterna av antisemitism, anti-invandrar-nationalism och rasism.  Vi kan hålla de hjärtlösa monstren ansvariga eftersom de upprepade gånger attackerat vår sjukvård. Vi kan skicka ett meddelande till bigots och miljardärer om att detta land tillhör oss alla. 
Vi kan vinna om vi ställer upp den 6 november. Vi måste stoppa republican kontroll av Congress och kräva tillbaka vår nation. "

Trots att den senaste vita supremacist-hataren, som mördade 11 judar i synagogan i  Pittsburgh i förra veckan,  inte var en Trump-supporter, hävdar Ocasio-Cortez att skjutningen berodde på  GOP: s kontroll över Congress.

Sedan har vi Don Lemon.

Han är en artikulerad, ljushylt svart man som kilar stadigt med en vit kille, när han inte häver ur sig Vänster-rappakalja och annat meningslöst trams, som en av de professionella på “Communist National Network”, även känt som CNN =  Dems.  propagandamaskin och anti- Trump kanal.

Under en pratstund med en annan av kanalens bofasta stollar  Chris Cuomo, sade Don Lemon: “Vi måste sluta demonisera människor och inse att det största terrorhotet i landet är vita män, de flesta av dem höger-radikaliserade, och vi måste börja göra något åt dem."

Lemons kommentarer höjde några ögonbryn men fick inte alls den uppmärksamhet det skulle ha fått om en vit man, tex. Tucker Carlson,  skulle ha sagt på sin show, att det största terrorhotet i landet är svarta män, även om han följt upp det upp genom att visa statistik på att majoriteten av morden i Amerika begås av svarta män, trots att de representerar knappt 7 procent av befolkningen.
För att ens antyda något sådant skulle Carlson ha rönt samma öde som Megyn Kelly.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.