30 november 2018

Chief Justice Roberts är en Bush-domare


Supreme Court-domaren John Roberts - känd för att göra Obamacare till lag - gick till angrepp mot Trumps karaktärisering av en Vänster-domare  i 9th Circus Court of Appeals,  som en "Obama-domare".

Roberts är uppenbarligen stött i kanten därför att amerikaner inte längre ser Supreme Court som “supreme” längre,  eftersom dess senaste avgöranden i stort sett har varit meningslösa och icke-konstitutionella.

"Vi har inte Obama-domare eller Trump-domare, Bush-domare eller Clinton-domare.  Det vi har är en speciell grupp av dedikerade domare som gör sitt bästa för att ge samma rätt till alla som de har att göra med,"sade Roberts. "Det oberoende rättsväsendet är något vi borde vara tacksamma för."

Ursäkt mig Roberts,  men påståendet att det inte finns Bush-domare,  Clinton-domare och Obama-domare är BS.
Nästan varje nyhetsartikel som skrivits under de senaste 60 åren refererar till en Supreme Court-domare utifrån den presidenten som nominerade honom eller henne. Och det är ganska lätt att känna igen en Clinton-domare eller en Obama-domare, eftersom de dömer för mer regeringsinflytande och socialism och de går alltid emot Constitution.

Ibland är de republican-utsedda domarna lite bättre på att dölja sin “vänsterism”, så de lutar lite mer åt Höger, som Justices Gorsuch och Thomas.

Men vad vi inte har i Supreme Court - eller någonstans i det federala rättsväsendet - är domare som följer Constitution.   Och Roberts kommer inte ens i närheten.  Han är lika långt ifrån att vara konstitutionell som George W. Bush var från att vara konservativ.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Var det inte "Chappaquiddick Ted" som hindrade Robert Heron Bork att bli domare när Ted Kennedy glömde fiska upp Mary Jo Kopechne ur vattnet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.