21 november 2018

De försvunna och döda i Mexiko


De  "försvunna" i det här fallet kan vara resultatet av droger och gäng-våld snarare än Marxismen.

Omkring 37 000 människor i Mexiko är kategoriserade av regeringen som" saknade”.  De allra flesta är troligen döda.
De är offer för landets ökade våld,som har hävdat mer än 250 000 liv sedan 2006. Landets mordfrekvens har mer än fördubblats och är nu 26 per 100 000 invånare - fem gånger fler än i USA. 
I Europa är det nio.

Trumps fiender säger att vi inte har något att frukta från våra “porösa” gränser och att han demoniserar det mexikanska folket. Men de personer som bor i “fristäder” och Latino-kvarter har definitivt något att frukta när M-13 tar över deras kvarter.

Latinamerika är den farligaste regionen i världen, och situationen blir värre, mycket värre.
Enligt en nyligen genomförd studie från World Bank har nästan alla regioner i världen under de senaste två decennierna blivit säkrare eller åtminstone förblivit detsamma, förutom Latinamerika.
Latinamerika har åtta procent av världens befolkning men 40 procent av världens mord och 60 procent av kidnappningar. 

Och nissarna och democrat / socialistiska politiker på den här sida av gränsen skyller på I.C.E.

Problemet med organiserad brottslighet i Mexiko har verkligen vuxit - det är inte längre bara narkotikahandel  utan också gäng med andra aktiviteter
Många gäng gör sig nu pengar på att råna godståg och pressa pengar från civila, vilket ökar tillfällena till våld, liksom andra nya kriminella trender i Mexiko.

 Olaglig utvinning av olja eller "huachicoleo", är ett fenomen som ökat med 790% under de senaste fem åren, enligt det statliga oljebolaget Pemex.
De säger att en pipeline tappas olagligt någonstans i landet var 90:e minut. Människor stjäl olja, transporterar och säljer den och ett stort antal personer är inblandade i detta kriminella nätverk.
0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.