26 november 2018

Democrats i Georgia är upprörda

Vänstern undrar varför så många svarta bröt sig ur mönstret och röstade på republicans i det senaste valet.  Det kanske är så att fler och fler svarta män inser att det bästa för dem är att bryta sig loss från Democrat-plantagen och röstar republican eftersom Vänstern inte gjort någonting för dem i åratal?

WaPo i synnerhet är oroad över att 11 procent av svarta män röstade för Brian Kemp över socialistiska Stacey Abrams och de vill veta vad som händer. De vill inte att svarta män lämnar Dem.-fällan och röstar på någon annan än democrats.

WaPo-kolumnisten Vanessa Williams tolkar det så att det var inte “att de avvisade Abrams utan att de gillade det konservativa budskap av robust individualism och fri marknadsekonomi som Kemps står för”

Kan man tänka sig! Är det möjligt trots all hjärntvätt!

Kanske gillar de inte socialism?  Williams nämnde inte svarta kvinnor, men fler svarta kvinnor röstade för Ron DeSantis  (vit republican i Florida)  än vad männen gjorde i Georgia. Vad sägs om det?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.