25 november 2018

Det var meningen att vi skulle vara kannibaler nu


Trots prognoserna för 20 år sedan att snö skulle vara någonting i det förflutna, har de tre sista vintrarna blivit  kallare och bittrare.  Newsweek förutspådde 1975 att vi kunde se fram emot en ny istid.  Det var tills det blev lönsamt att vända på steken och kalla det global uppvärmning för att motivera nya skatter.

   Professor Paul Ehrlich, Stanford University, som skrev boken “ The Population Bomb” 1968, förutspådde att vid slutet av årtusendet kommer "the United Kingdom helt enkelt att vara en liten grupp fattiga öar, bebodda av cirka 70 miljoner hungriga människor. "

Han förutsatte att England inte skulle existera år 2000. Han såg kanske senare var pengarna fanns och ändrade sin prognos till katastrofal global uppvärmning. Han förutspådde också att vi skulle återgå till kannibalism.

   Nu står Storbritannien inför årtiondets KALLASTE vinter med tidigt snöfall, som hotar att täcka hela nationen till jul.

Den verkliga krisen vi alla står inför är överreglering, som har ökat produktionskostnaden för vete i USA och Australien.
Australien var tidigare det billigaste stället att odla vete men nu har miljöaktivisterna dominerat bestämmelserna så att den billigaste platsen för att producera vete är numera  Ukraina och Ryssland.
Vi är helt oförberedda för global nedkylning och vi bör lagra sädesslag NU !!!!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.