22 november 2018

Happy Thanksgiving

President Trump benådade kalkonen “Peas” vid ett ceremoni i tisdags,  efter att majoriteten av amerikaner röstade för den kalkonen i stället för en kalkon som heter “Carrots”. Men presidenten gav också Carrots en benådning.

Ingen av dem har begått ett brott, åtminstone inte vad vi vet, men benådningen kom i rättan tid, så de kommer att tillbringa sin pension på en gård i sydvästra Virginia. Peas och Carrots kom från en gård nära Huron, South Dakota.

Den där kalkon är så lycklig. Jag har aldrig sett en sådan vacker kalkon," sa Trump om Peas. Presidenten skämtade över sitt beslut, med hänvisning till valen i  Florida och till de senator-val i förra veckan, vilka republicans slutligen vann.
"Tyvärr vägrade Carrots att erkänna sig besegrad och krävde en omräkning men Carrots jag är ledsen att behöva meddela att resultatet inte förändrades," tillade Trump.

Han skämtade också om att Democrats kommer att ställa Peas och Carrots inför domstol och att det kommer att glädja 9th Circuit Court. (De fattar ofta beslut som går helt emot Trump)

"Thanksgiving är en viktig amerikansk tradition, och idag fortsätter vi genom att skona en lycklig kalkon.
Även omPeas och Carrots har benådats har jag varnat dem att Democrats sannolikt kommer att kräva en utredning."

Alexandria Ocasio Cortex undrar varför en svart kalkon aldrig benådats.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.