06 november 2018

Ingen panik, vi kommer att överleva!

Enligt kampanjannonser, TV-nyheter och tidningsrubriker står amerikaner denna dag inför det viktigaste valet i deras liv.  Samma analytiker som insisterar på att idag kommer hela nationen att gå under om  < fyll i lämpligt namn >  förlorar mot  < fyll i lämpligt namn,  sade samma sak för två år sedan, och de kommer att säga det igen om ytterligare två år.

Trots all skrämselpropaganda och hot kommer Amerika att överleva denna dag, precis som hon överlevde Hillary Clintons ansträngningar 2016.
Även om Hollywood lyckas köpa en senator-plats för pseudo-latino pajasen Beto,  som utmanar Ted Cruz i Texas.
    Även om Oprah och mindre viktiga politiker, som fd. president Barack Obama, lyckades övertyga tillräckligt många människor här i Georgia att ge guvernörens kontor till en dam som inte betalar sina skatte, men som planerar att höja allas andras.
     Även om president Donald Trump vaknar i morgon och inser att han måste hantera en democrat- majoritet i båda Husen, kommer Amerika att överleva.

 Om vi överlevde Obamas regim, där POTUS i både ord och handling aktivt stödde Amerikas svorna fiender,  kan vi överleva att en massa otroligt rika människor i Kalifornien och New York  manipulerade valet för kandidater, vars planer kommer att säkerställa att ingen annan har råd att tillbringa semestern tillsammans med dem på dem stränderna i Malibu och Hamptons.

    Även om Dems. lyckas få supermajoriteter i båda Husen idag, måste de flesta av oss fortfarande åka till jobbet imorgon.

Så, var inte orolig. Det här  är bara Det Viktigaste Valet i Vår Livstid.
Det kommer att bli ett annat om två år.  Vänstern kan inte förstöra Republiken på bara 24 månader.
Eller…?0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.