16 november 2018

Ingen skam i kroppen


 Stölden av röster är otrolig.  Democrats till och med trotsar domstolsbefallningar, fast hela världen håller ögonen på dem. Botten har gått ur amerikansk politik och detta vittnar om Vänsterns allt överskuggande begär för makt.
Democrats har aldrig kunnat smälta att de förlorade till Donald Trump, 2016 och nu verkar det som ingenting kan stoppa dem  - absolut ingenting - från att neutralisera honom och återta herraväldet.

Men det är mer än bara uppenbar stöld.
Skamlösheten och den obotliga fräckheten i detta valbedrägeri är ingen slump.
   Democrats i Arizona och Florida och deras allierade i etableringsmedia framhåller skenheligt att "alla röster måste räknas” - vilket är deras nya slagord - men de är varken dumma eller naiva. Det är mycket troligt att deras fräckhet ingår i en omfattande plan.

 Vänsten agerar helt öppet för att skicka ut ett meddelande: “Det finns inget ni kan göra. Vi kommer att vinna. Om vi förlorar, kommer vi att fuska. Vi kommer att ljuga. Vi kommer att stjäla. Och det finns inget, absolut ingenting, som ni kan göra åt det.”

Valfusket i Arizona och Florida är en fortsättning på Kavanaugh-nomineringen.  Precis som de skandalösa, falska påståendena mot Brett Kavanaugh om sexuella övergrepp och våldtäkt,  visar valbedrägeriet att det inte finns någonting som kan stoppa Dems. när det gäller att ta och behålla makten. De kommer också att rättfärdiga sig själva och förklara att de är moralisk överlägsna.

Läs om Brenda Snipes här (bilden ovan)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.