30 november 2018

Michael Cohen säger att han ljög


     Här är återigen något som inte har att göra vare sig med valet eller “hemliga överenskommelser”,  bara att Cohen är en idiot.
När ska John Brennan åtalas för sina falska uttalanden till Congress om att han spionerade på dem?

Daily Caller: 
En f.d. personlig advokat till president Donald Trump erkände att han lämnat en felaktig uppgift i specialrådets undersökning.
   Michael Cohen erkände att han gjort felaktiga uttalanden till Congress om sina ansträngningar för att bygga ett Trump Tower i Moskva, enligt domstolsförelägganden som släpptes efter Cohens erkännande.  Han medgav också att han arbetade med detta projektet fram till juni 2016 - mycket senare än vad han tidigare sagt i sitt vittnesmål. 

Mueller försöker nu bygga anklagelser på att ryssarna influerade Trump eftersom de visste att han skulle vinna.
Det Mueller gör nu är helt enkelt att gå igenom allas uttalanden för att se om han kan hitta något motsägelsefullt.  Han letar febrilt efter något som säger "Ryssland."
 
Cohen säger efter 70 timmars förhör att han är skyldig till en lögn. 
Det enda problemet är att varje vittne som Mueller har är lögnare!.  Alla han har är lögnare, och han kommer att använda dessa människor för vilket ändamål?
Hur kan vi lita på vad dessa människor säger när vi har lärt oss av både Manafort och Jerome Corsi att Muellers åklagare ber dem att ljuga och försätta sig i en ohållbar situation.

I stort sett det enda som Mueller har nu är ett möte som Cohen hävdar att Trump visste om och som Trump säger att han inte kände till i förväg. 

Var är valfusket? Var är mötena? Var är strategin? Var är beviset att Trump gick samman med ryssarna för att sabotera Hillary-kampanjen? Vi har blivit ledda att tro att allt det har hänt.  Och nu får vi veta att allt de har är ett möte i Trump Tower den 9 juni 2016.  Det är vad nyheterna handlar om idag.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.