27 november 2018

Och vad händer nu?


Allt som man kunde tänka sig skulle hända när Karavanen kom till gränsen händer.  Hela tiden medan de vandrade, har vi blivit itutade att dessa människa är de präktigaste, trevligaste, mest laglydiga personer på detta halvklot.  De flyr bara fattigdom, törst, hungersnöd och krig för ett bättre liv - det är så olyckliga. Varför kan vi inte låta dem komma in i landet?

Och vad hände när de kom till gränsen? De fick artigt och vänligt höra: "Åh, du vill ha asyl? Då måste du vänta tills vi hanterar din ansökan.”

 Men att vänta ingick inte i deras planer, utan de kastade stenar och stormade gränsen.   Det planerade aldrig att väntade på asyl.  Det handlade aldrig om:  "Låt oss göra vad som krävs för att bli medborgare." Det handlade om att storma gränsen.

Precis som Trump sade finns det kriminella element i denna samling och det finns fortfarande en Vänsterrörelse som är avsedd att destabilisera USA - för att sätta press på Trump-administrationen och för att hjälpa Democrat Party.  Det är precis vad vi alla visste skulle ske men det verkar som Karavanen har stoppats åtminstone för närvarande.

Vi har fått höra att den hjärtlöse Trump separerar familjer - skiljer mammor från deras barn -  och dumma, idiotiska amerikaner tror det!  42% av det amerikanska folket tror också bokstavligen att ryssarna manipulerade valet 2016 -  efter två år av att de nonstop lyssnat till medialögner om en hemlig överenskommelse.

Media påstår att gränspatrullerna gasade unga mödrar och deras barn. Och det finns ett foto som man kan se i den övre halvan på förstasidan i nästan varje tidning i Amerika idag -   en mamma och hennes två barn springer för livet i ett försök att undkomma den elaka, ondskefulla United States Border Patrol och deras tårgas.

Och det är påhittat! Tårgas användes för att avvisa en massa människor som olagligt stormade gränsen och som varnats för att det skulle hända. Men Media rapporterar det på samma sätt som de tidigare lögnerna om att familjer splittrades.

Obama-administrationens Border Patrol använde tårgas och pepparspray på nästan samma plats för fem år sedan. Det var en grupp av 100 illegala som försökte storma gränsen. De kastade stenar. De kastade flaskor. Den händelsen ansågs aldrig nyhets-värdig eftersom de aldrig någonting skulle skriva något negativt om Obama.

 Vad som än händer nu kommer det att vara Trumps fel på ett eller anat sätt. Och inte bara Trump.  Republicans kommer också att anklagas som ondskefulla, rasistiska monster. 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.