20 november 2018

Panik i New York


 New York City klarar inte 15 cm snö.

Bilar satt fast på snöiga vägar i timmar. Lågstadiebarn  i New Jersey var tvungna att tillbringa natten på skolan. Trafiken på George Washington Bridge stod helt stilla och förare övergav sina bilar.
Elever satt instängda i skolbussar i flera timmar utan toaletter eller mat.  "Vi ska göra en fullständig översyn," sade borgmästare de Blasio.

Detta är ett typexempel på regeringens oförmåga eller ovilja att utföra sina grundläggande uppgifter.
Som Tucker Carlson uttryckte det, "Att hålla vägarna rena, släcka bränder, räkna röster,  är kärnfunktioner i regeringens arbete och de kan inte ens utföra det.”
 Men på något sätt finns det alltid tillräckligt med resurser för att säkerställa att illegala invandrare har det bra och att globala uppvärmningsaktivister finansieras.

Även om man bortser från detta - sedan när förtjänar 15 cm. att kallas “undantagstillstånd”?

Är detta världens största hem för aningslösa och lytta ? Tycker borgmästaren verkligen att hantering av en halv fot snö kräver hjältemod?  Har han inte märkt att städer i inlandet på samma latitud hanterar snö utan panik och presskonferenser? Är NY City verkligen så ömtåligt?

Borgmästaren bör kanske ta sig en titt på vad professor Valentina Zharkova har att säga. 
Hon förklarar varför ett "Super" Grand Solar Minimum” är över oss ... (Inkluderar video).

"Förra gången vi hade en liten istid, var det bara två av solens magnetiska fält som inte var synkroniserade.   Den här gången handlar det om alla fyra magnetfälten."
 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.