28 november 2018

Panik i vänsterledet


USAs vänstermedia presenterade i går en genomskinlig, flummig historia om att Paul Manafort hade hemliga möten i Ecuadors ambassad med Wikileaks grundare Julian Assange, 2013, 2015, 2016. Historien luktar skunk lång väg.  Kort sagt, nonsens.

Hur många tror att det skulle vara möjligt att hålla det hemligt tills nu, om det verkligen hänt?

Manafort påstår att han aldrig träffat Assange och har aldrig kontaktats av WikiLeaks vare sig direkt eller indirekt.

Manafort var involverad i Trump-kampanjen i två eller tre månader, och nu fokuserar man helt plötsligt på honom igen, vilket ger Media möjlighet att säga: "Det borde verkligen göra Trump väldigt nervös nu när Manafort ljög för  åklagaren."

Jag tror inte att Manaforts ljög.
Allt detta är utformat för att skapa ett politiskt klimat där Trump kan pressas - där Dems. kan skapa en grund för åtal.  Det är allt det handlar om för de har inga bevis för att Trump var inblandad i en sammansvärjning.
   De ignorerar bevisen för den verkliga sammansvärjningen som ägde rum mellan Hillary Clinton och resten av folket på den sidan, Fusion GPS och Christopher Steele. Allt detta ignoreras.

Det är så uppenbart.  De vill få oss att tro att Paul Manafort träffade Julian Assange tre gånger innan WikiLeaks publicerade Podestas e-mails?

Allt detta är en politisk fälla.  Det har ingenting att göra med lag och ordning. Det handlar inte om att försöka komma till botten med vad som hände i valet 2016.
   Det handlar om att försöka ogiltigförklara valet.  Och för att kunna göra det, måste de misskreditera vinnaren. "


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialisterna i "Demokraternas" parti bevisar åter igen att de är Amerikas avskum, Klä av dem, President Trump!

Anonym sa...

Det verkar som om hela toppen av FBI är kriminella, ett kompisgäng som verkligen missbrukar juridiken till sin egen förmän. Senast var det Mueller och Co som hotade Jerome Corsi med livstids fängelse om han inte ville hosta upp lögner om att han, Roger Stone och Julian Assange hade samordnat attacken mot de amerikanska valen med Ryssland för att få Donald Trump vald. Om man inte hostar upp de lögner som FBI kräver kan man bli av med allt, hus, bil, utkomst, bankkonton och dessutom få sitta i fängelse resten av livet. I Jerome Corsis fall gällde det att han inte kunde komma ihåg alla e-mail som han skrivit under de senaste två åren (vem kan det?), vilket föranledde gangstrarna på FBI att hävda att Jerome Corsi "medvetet ljugit" för dem.
Att "ljuga" för FBI innebär i praktiken att inte vilja ställa upp på FBIs lögner utan hålla sig till sanningen, vilket således kan innebära ruin och livslångt fängelsestraff.
Alla dessa personer, Mueller, Comey, Lynch, Obama är kriminella och bör låsas in.
/SB

Berit sa...

Du har helt rätt SB och FBI sätter fällor på detta sätt för att sedan kunna säga att personen i fråga begick mened.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.