10 november 2018

Vad skulle Vänstern säga om Clarence Thomas bröt 3 revben?

De skulle hurra och skåla på varje cocktailparty på både öst- och västkusten men när Ruth Bader Ginsburg ramlar, förväntas vi önska henne ett snabbt tillfrisknande.

Jag försöker inte vara sarkastisk. Naturligtvis vill jag inte henne något ont,  men jag hoppas att hon ser denna händelse som en ursäkt att pensionera sig från Supreme Court.
SCOTUS-Domarna tillsätt på livstid och jag hoppas att denna skada får henne att ompröva "livslång”.
Att Ginsburg inser att vad som än finns kvar är kort.

Hon är den äldsta domaren bland minst 140.   Således borde det vara dags att släppa taget. Hur många fler State of the Union-tal kan hon sova sig igenom?
Man kan undra om hon kan hålla sig vaken under SCOTUS överläggningar?

Så vad betyder egentligen 3 brutna revben och det sägs också att hon ramlat tidigare och brutit några?
Varför ramlade hon?

Det finns säkert många förklaringar - jag är ingen läkare - men en anledning är naturligtvis ålder och 85 är rätt gammalt.
Jag tror att Ginsburgs hälsa kommer att försämras efter ett fall som detta.  Människokroppen är utformad så att den bara varar en begränsad tid och RBG lever på lånad tid.

 Dems. kallar valet en “Halvtids -seger” men det ser ut som festen blir kortlivad.
 .Senast jag kollade, är det Senaten som godkänner SCOTUS-domare och som vi vet är det Republicans som kontrollerar Senaten.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

All respekt för RBG som människa, men hon övervägde att hjälpa kommunisterna i Sydafrika om Donald Trump blev USA´s president. Det var ju ett klart ställningstagande.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.